Select your Top Menu from wp menus

Veste importanta pentru pariori! Impozitul din castigurile online, retinut la sursa!

Veste importanta pentru pariori! Impozitul din castigurile online, retinut la sursa!

Veste importanta pentru pariori! Impozitul din castigurile online, retinut la sursa!

UPDATE: Incepând cu data de 24/03/2018, se aplică noua lege cu privire la impozitul pe venituri, și anume 1% din fiecare retragere de numerar va fi reținută la sursă, conform Ordonanței de Urgență 18/2018, se arata in mailul primit pe adresa redactiei din partea casei de pariuri online Betano.

Tot Betano ne anunta ca, informațiile oficiale cu privire la această nouă lege, care sunt în curs de realizare și speră ca până luni, 02 Aprilie, sa fie oficial publicate, vor fi afişate aici.


Va spuneam aici spre sfarsitul anului trecut ca, la initiativa Asociației Jocurilor de Noroc, impozitul pentru castigurile rezultate din pariurile online, ar putea fi retinut la sursa. Veste importanta pentru pariori! Impozitul din castigurile online, retinut la sursa!

Ei bine, initiativa care trecuse la vremea aceea de comisia de buget-finante, a primit acum si girul plenului celor doua camere, a Senatului si cea a Camerei deputatilor, asa ca, incepand cu 18.01.2018, impozitul rezultat din castigurile online, va fi retinut la sursa.

Incepand cu 18 Ianuarie a intrat in vigoare Ordonanta de Urgenta a Guvernului care aduce modificari la Legea 257/2015 privind codul fiscal. Printre modificari a aparut si si schimbarea modalitatii de plata a impozitului datorat de cei care pariaza la casele de pariuri online licentiate in Romania.

Conform articolului 32 din lege, casele de pariuri online licentiate in Romania au obligatia de a retine la sursa impozitul datorat de pariori catre bugetul de stat. Astfel, casele de pariuri, la fiecare retragere, au obligatia sa va retina un impozit calculat in conformitate cu grila de impozitare de mai jos:

  • Retragerile intre 1 si 66750 vor fi impozitate cu 1%
  • Retragerile intre 66750 si 445000 vor fi impozitate cu 667.5 RON si 16% din valoarea care depaseste suma de 66750 RON.
  • Retragerile de peste 445000 vor fi impozitate cu 61187.5 RON si 25% din valoarea care depaseste suma de 445000.

Totusi, pentru anul in curs, pana la intrarea in Ordonantei de Urgenta in Monitorul Oficial, pariorii care au jucat online si au retras diferite sume, au obligatia sa declare si sa plateasca acest impozit ca si pana acum.

Mai pe intelesul tuturor, dupa publicarea in Monitorul Oficial, daca veti retrage din contul vostru de parior 100 RON, 1%, adica 1 RON, va fi redirectionat catre bugetul de stat, iar restul de 99 RON vor fi directionati catre contul pentru care s-a solicitat retragerea.

Acum ca v-ati lamurit cum sta treaba cu impozitul la sursa, nu mai aveti niciun motiv sa nu va deschideti un cont de parior la casele de pariuri online recomandate de pontul-zilei.com

Nu de alta dar, odata cu impozitul retinut la sursa si de casele online, la fel ca cele stradale, puteti juca linistit din fotoliu fara sa va mai faceti griji ca afara ploua, ninge, bate vantul s.a.m.d si fara sa va faceti griji ca va trebui sa ajungeti si sa stati la cozile interminabile de la sediile ANAF.

Poz. Casa de Pariuri Website in Romania Rating Bonus de Bun Venit

1

Top case de pariuri online in Romania - Betfair
Pariaza AICI
9.8/10
Detalii AICI >>>
50% pana la 450 RON

2

Top case pariuri online in Romania - Netbet
Pariaza AICI
9.6/10
Detalii AICI >>>
100% pana la 1500 RON

3

Top case de pariuri online - Betano Pariaza AICI
9.5/10
Detalii AICI >>>
100% pana la 500 RON

4

Top case de pariuri online - Sportingbet Pariaza AICI
9.3/10
Detalii AICI >>>
100% pana la 200 RON

5

Pariaza AICI
9.1/10
Detalii AICI >>>
100% pana la 300 RON Pariu Fara Risc

6

top case de pariuri online - Unibet Pariaza AICI
9.1/10
Detalii AICI >>>
250 RON, Pariu fara risc

Multa bafta!

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
50 RON GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 50 RON GRATIS