Programul Caselor de Pariuri din Romania

Adaugat: decembrie 23, 2018
Actualizat: martie 9, 2020
Categorii: Stiri
0 comentarii

Echipa Pontul-Zilei.com îți prezintă un articol informativ, în care vei găsi programul de funcționare al celor mai cunoscute case de pariuri offline. În plus, în dreptul fiecărei agenții, poți consulta chiar și programul de Crăciun, Revelion sau Paște.

Dacă vrei să pariezi în perioada sărbătorilor, sfatul nostru este să o faci online, deoarece te vei bucura de o mulțime de avantaje:

 • Program Non-Stop, chiar și de sărbători;
 • Bonusuri la înregistrare și pentru primele depuneri;
 • Posibilitatea de a paria de oriunde;
 • Posibilitatea de a paria de pe telefon/tabletă;
 • Vei scăpa de cozile de la casierie;
 • Te vei bucura de intimitate, atunci când creezi biletele;
 • MULTE ALTE BENEFICII!

VEZI AICI topul celor mai bune case
de pariuri ONLINE!

Program casa de pariuri Arminbet

Program casa de pariuri Arminbet

Casa de pariuri offline Armin Bet are un program de funcționare general de la ora 10:00 la ora 22:00. Totuși, există unele sucursale în care programul poate să fie diferit, de aceea sfatul nostru este să te interesezi pe site-ul arminbet.ro în legătură cu programul sucursalei dorite.

Program de Crăciun și Revelion Arminbet

În zilele de 24 și 26 decembrie, ne putem aștepta la faptul ca agențiile Arminbet să funcționeze sub un program scurt. Pe data de 25 decembrie, de Crăciun, sucursalele vor fi închise.

De revelion, ai șanse mari să găsești agenții stradale Armin Bet care să fie deschise, funcționând de asemenea cu un program scurt.

Program de Paște Arminbet

Precum în cazul Crăciunului, în zilele anterioare și de după Paște vei găsi sucursale Arminbet care să funcționeze într-un program normal sau unul de scurtă durată. De Paște, cu siguranță agențiile vor fi închise.

Alege să pariezi la NetBet chiar și de sărbători!

BONUS: 50 RON fără depunere la pariuri!

Program casa de pariuri Baumbet

Program casa de pariuri Baumbet

Dacă vrei să pariezi la agenția Baumbet, veștile sunt bune! Aceștia oferă un program generos, care începe încă de dimineață, mai precis de la ora 09:00 și care ține până la orele 22:00.

Program de Crăciun și Revelion Baumbet

Precum la majoritatea caselor de pariuri offline, cei de la Baumbet oferă un program scurt înainte de Crăciun, după, dar și în ziua de revelion. Evident, pe data de 25 decembrie sucursalele Baumbet vor avea ușile închise.

Program de Paște Baumbet

În perioada sărbătorilor de Paște, cei de la Baumbet oferă clienților un program scurt în zilele premergătoare, dar și de după. În ziua de Paște, te poți aștepta ca toate sucursalele Baumbet să fie închise.

Pariază online la cea mai apreciată casă cu un click pe buton!

BONUS: 100% până la 500 RON!

Program casa de pariuri Bet Arena

Program casa de pariuri Bet Arena (fostul Bet Cafe Arena)

Într-o zi obișnuită, cei de la Bet Arena pun la dispoziție un program clasic, mai precis: 10:00 – 22:00. În unele cazuri, sucursalele pot funcționa chiar și până la ora 24:00.

Program de Crăciun și Revelion Bet Arena

În perioada Crăciunului, la Bet Arena vei găsi următorul program:

24 decembrie: 10:00 – 16:00

25 decembrie: ÎNCHIS

26 decembrie: 12:00 – 22:00

De Revelion, agenția offline oferă un program scurt pe data de 31 decembrie, mai precis de la ora 10:00 la ora 16:00. Pe 1 ianuarie cele mai multe dintre sucursale vor fi închise, în timp ce pe data de 2 ianuarie, agențiile vor avea un program de funcționare care va începe în jurul orei 12:00.

Uită de cozi – Pariază ONLINE! AICI ai
topul agențiilor licențiate!

Program de Paște Bet Arena

Cu o zi înainte de Paște, agențiile Bet Arena vor funcționa cu un program scurt, care va ține până la ora 21:00, în timp ce în Duminica Mare acestea vor fi închise. A doua zi de Paște, vei găsi sucursalele deschise începând cu orele 12:00.

Vrei să pariezi la o casă mai bună? Alege Betfair!

BONUS: Până la 550 lei bonus de bun venit

Program casa de pariuri Excelbet

Program casa de pariuri Excelbet

Agenția de pariuri stradală Excelbet are un program normal de funcționare similar cu al competitorilor săi. Aceasta poate fi vizitată începând cu ora 10:00 și până la orele 22:00.

Program de Crăciun și Revelion Excelbet

Pe datele de 25 decembrie și 1 ianuarie, sucursalele Excelbet vor fi închise. Totuși, vei putea paria în cadrul acestora în zilele de 24 și 31 decembrie, asta doar într-un interval mai scurt, de la ora 10:00 la ora 16:00.

Program de Paște Excelbet

Aceeași situație o întâlnim și în perioada Paștelui. Agențiile Excelbet vor fi deschide în ziua de dinainte și în cea de după, dar doar în limita unui program scurt. În ziua de Paște, toate sucursalele vor fi închise.

Apasă AICI și profită de bonusul oferit de Maxbet!

BONUS: 1000 RON + 444 rotiri + 50 RON la Loto

Program casa de pariuri Gets Bet

Program casa de pariuri Gets Bet

Casele de pariuri Get’s Bet au un program de funcționare care durează nu mai puțin de 12 ore. În fiecare zi a săptămânii, ușile sucursalelor se vor deschide la ora 10:00 și vor rămâne așa până la ora 22:00. Totuși, în cazul în care există eveinmente LIVE în desfășurare, programul va fi prelungit!

Program de Crăciun și Revelion Get’s Bet

Cu o zi înainte de Crăciun și revelion vei putea să pariezi la agențiile Get’s Bet, dar doar în limita unui program ceva mai scurt, după cum urmează:

24 decembrie: 10:00 – 19:00

25 decembrie: ÎNCHIS

31 decembrie: 10:00 – 19:00

1 ianuarie: ÎNCHIS

La casele de pariuri ONLINE ai super bonusuri –
Descoperă-le cu un CLICK AICI!

Program de Paște Get’s Bet

De Paște, programul agențiilor Get’s Bet va fi de asemenea unul scurt în ziua anterioară, dar și precedentă, iar în ziua de duminică acestea vor fi închise. Cel mai bine ar fi ca tu să verifici întotdeauna pe site-ul operatorului cu câteva zile înainte de sărbătoare.

NU mai sta la cozi – Pariază la Fortuna din confortul casei!

BONUS: 50 RON fără depunere!

 Program casa de pariuri Go Bet

Program casa de pariuri Go Bet

Dacă vrei să pariezi la agențiile stradale Go Bet, trebuie să știi că acestea au un orar de funcționare zilnic (de luni până duminică) care începe de la ora 10:00 și care se termină la orele 22:00.

Program de Crăciun și Revelion Go Bet

Precum majoritatea agențiilor stradale, cei de la Go Bet vor avea sucursalele închise în datele de 25 decembrie  și 1 ianuarie. În zilele anterioare, mai precis pe 24 decembrie și 31 decembrie, agențiile vor avea un program mai scurt.

Program de Paște Go Bet

În ceea ce privesc sărbătorile Pascale, Go Bet oferă clienților posibilitatea de a paria într-un interval mai scurt decât cel normal, asta în zilele de sâmbătă și luni. În ziua de Paște (duminică), toate sucursalele Go Bet vor fi închise.

AICI vei găsi o ofertă de pariere mai bogată

BONUS: 300 RON pariu fără risc + 222 rotiri EGT

Program casa de pariuri Mozzart

Program casa de pariuri Mozzart

La Mozzart vei găsi un program de funcționare obișnuit mult mai generos decât cel al competiției. Mai precis, vorbim despre nu mai puțin de 14 ore de funcționare în fiecare zi:

 • Luni: 09:00 – 23:00
 • Marți: 09:00 – 23:00
 • Miercuri: 09:00 – 23:00
 • Joi: 09:00 – 23:00
 • Vineri: 09:00 – 23:00
 • Sâmbătă: 09:00 – 23:00
 • Duminică: 09:00 – 23:00

Program de Crăciun și Revelion Mozzart

Chiar și în perioada Crăciunului și a Revelionului cei de la Mozzart își surprind plăcut clienții, deoarece majoritate dintre sucursale vor fi deschise!

 • 24 decembrie: 10:00 – 18:00
 • 25 decembrie: 12:00 – 19:00
 • 26 decembrie: 11:00 -22:00
 • 31 decembrie: 10:00 – 18:00
 • 1 ianuarie: 11:00 – 19:00
 • 2 ianuarie: 11:00 – 22:00

Program de Paște Mozzart

De Paște, agenția de pariuri offline Mozzart folosește aceeași politică precum în perioada Crăciunului:

 • Sâmbătă: 10:00 – 18:00
 • Duminică: 12:00 – 19:00
 • Luni: 11:00 – 22:00

NU ai program în ONLINE – Pariază la Admiral!

BONUS: Profit dublu la primul pariu + 150 RON Freebet (tot dupa primul pariu)

 Program casa de pariuri Publicwin

Program casa de pariuri Publicwin

Casa de pariuri stradală PublicWin poate fi vizitată în fiecare zi, de luni până duminică, în intervalul orar clasic 10:00 – 22:00. Există totuși anumite sucursale care pot avea un program prelungit. Pentru a le descoperi, îți recomandăm să vizitezi site-ul agenției.

Program de Crăciun și Revelion PublicWin

Dacă pe data de 25 decembrie sucursalele PublicWin vor fi închise, precum la majoritatea operatorilor offline, află că agenția propune un program de funcționare mai scurt pe datele de 24 decembrie și 26 decembrie.

De Revelion, agențiile PublicWin vor fi de asemenea închise, însă vei putea să pariezi în cadrul acestora în ziua de dinainte sau în cea de după, tot în cadrul unui program ceva mai scurt.

Program de Paște PublicWin

Aceeași situație o regăsim și în perioada sărbătorilor de Paște. În Duminica Mare vom găsi agențiile închise, însă în zilele de sâmbătă și luni, vei putea paria la PublicWin într-un interval orar mai scurt decât cel obișnuit.

Un click pe BUTON îți poate aduce un super Bonus!

BONUS: Bonus până la 500 lei + 40 rotiri gratuite

 Program casa de pariuri Realbet

Program casa de pariuri Realbet

Deși casa de pariuri offline Real Bet este una ceva mai mică, ea nu avea cum să lipsească de pe lista noastră. Toate sucursalele acesteia funcționează sub un program care începe de la orele 10:00 și care se termină la 22:00.

Program de Crăciun și Revelion Real Bet

La Real Bet întâlnim aceeași situație ca la majoritatea operatorilor de pariuri offline.

 • 24 decembrie: Program scurt
 • 25 decembrie: ÎNCHIS
 • 26 decembrie: Program scurt
 • 31 decembrie: Program scurt
 • 1 ianuarie: ÎNCHIS

Program de Paște Real Bet

Și în ziua de Paște sucursalele Real Bet vor fi închise, iar aici ne referim la ziua de Duminică. Totuși, sâmbătă și luni vei putea paria la această casă de pariuri în cadrul unui program mai scurt decât cel clasic.

Ia-ți acum bonusul SUPERBET și pariază de pe telefon!

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

 Program casa de pariuri Senator Bet

Program casa de pariuri Senator Bet

Programul agenției stradale Senator Bet este același ca la majoritatea operatorilor de acest gen. Ușile se deschid la ora 10:00 și se vor închide la orele 22:00. Precum la orice altă casă din offline, și la Senator Bet există posibilitatea ca unele sucursale să aibă un program prelungit, mai ales în zilele în care sunt evenimente sportive LIVE care depășesc ora menționată.

Program de Crăciun și Revelion Senator Bet

Din păcate, vorbind despre o agenție mică, nu sunt multe informații legate de programul sărbătorilor de iarnă. Totuși, suntem convinși că acesta va fi similar ca la ceilalți operatori: program scurt în zilele de 24, 26 și 31 decembrie, iar în zilele de 25 decembrie și 1 ianuarie sucursalele vor fi complet închise.

Program de Paște Senator Bet

Dacă îți propui să pariezi în ziua de Paște la Senator Bet, veștile nu vor fi pe placul tău. Agenția nu va funcționa în această zi de sărbătoare, de aceea ar trebui să te orientezi către o casă de pariuri online.

Apasă pe BUTON și pariază de acasă cu Casa Pariurilor!

BONUS: 50 RON fără depunere!

 Program casa de pariuri Smart bet

Program casa de pariuri Smart Bet

Programul agențiilor de pariuri stradale Smart Bet este același pentru fiecare zi a săptămânii:

 • Luni: 09:00 – 23:00
 • Marți: 09:00 – 23:00
 • Miercuri: 09:00 – 23:00
 • Joi: 09:00 – 23:00
 • Vineri: 09:00 – 23:00
 • Sâmbătă: 09:00 – 23:00
 • Duminică: 09:00 – 23:00

Program de Crăciun și Revelion Smart Bet

Pentru a paria în agențiile Smart Bet în perioada sărbătorilor de iarnă, va trebui să o faci în zilele de 24 decembrie,  26 decembrie, 31 decembrie și 2 ianuarie, iar asta în cadrul unui program scurt.

În zilele de 25 decembrie și 1 ianuarie, sucursalele operatorului vor fi ÎNCHISE!

Program de Paște Smart Bet

La fel se va întâmpla și în perioada Paștelui în ceea ce privește programul de funcționare al agențiilor Smart Bet.

 • Sâmbătă: program scurt
 • Duminică: ÎNCHIS
 • Luni: program scurt

Joacă la FORTUNA alături de mii de pariori de top!

BONUS: 50 RON fără depunere!

 Program casa de pariuri Sport Bet

Program casa de pariuri Sportbet

Programul obișnuit al caselor de pariuri Sport Bet Challenge este de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00. Mai precis, vorbim despre un program clasic, similar cu cel al majorității operatorilor de pariuri offline.

Program de Crăciun și Revelion Sport Bet

Agențiile de pariuri Sport Bet vor fi închise în zilele de 25 decembrie și 1 ianuarie. Totuși, dacă vrei să pariezi în aceste sucursale în perioada sărbătorilor de iarnă, o poți face în zilele de dinainte și de după Crăciun sau Revelion.

Program de Paște Sport Bet Challenge

În ziua de Paște, sediile Sport Bet vor fi închise pe întreg teritoriul României. Totuși, în limita unui program mai scurt decât cel obișnuit, vei putea să pariezi în această perioadă în zilele de sâmbătă sau luni.

Pariază cu CASH OUT din confortul casei și asigură-ți câștigurile!

BONUS: 100% până la 500 RON!

 Program casa de pariuri Stanleybet

Program casa de pariuri Stanleybet

După cum bine știi, Stanleybet este o agenție de pariuri extrem de cunoscută în România, fiind de altfel și una dintre cele mai apreciate. Aceasta oferă clienților un program de funcționare generos, de nu mai puțin de 14 ore în fiecare zi.

 • Luni: 10:00 – 24:00
 • Marți: 10:00 – 24:00
 • Miercuri: 10:00 – 24:00
 • Joi: 10:00 – 24:00
 • Vineri: 10:00 – 24:00
 • Sâmbătă: 10:00 – 24:00
 • Duminică: 10:00 – 24:00

Program de Crăciun și Revelion Stanleybet

Deși în ziua de Crăciun sucursalele Stanleybet vor fi închise, vei avea timp la dispoziție suficient să pariezi pe evenimentele favorite în zilele din această perioadă a anului.

 • 24 decembrie: 10:00 – 20:00
 • 25 decembrie: ÎNCHIS
 • 26 decembrie: 12:00 – 22:00
 • 31 decembrie: 10:00 – 15:00
 • 1 ianuarie: 14:00 – 22:00

Program de Paște Stanleybet

Veștile sunt cu atât mai bune pentru pariorii care doresc să parieze la Stanleybet de Paște. Sucursalele vor fi deschise, chiar dacă programul va fi unul ceva mai scurt.

 • Vineri: program normal
 • Sâmbătă: 10:00 – 22:00
 • Duminică: 13:00 – 20:00
 • Luni: 13:00 – 22:00
 • Marți: program normal

 Program casa de pariuri Superbet

Program casa de pariuri Superbet

Superbet este și ea o agenție de pariuri offline foarte apreciată de către pariori. Vei putea să o vizitezi zi de zi, de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00. Totuși, de ce să nu profiți de faptul că la Superbet poți paria și ONLINE – CLICK AICI pentru cont? Practic nu vei mai fi condiționat de program, vei scăpa de cozile de la casierie și vei beneficia și de un super bonus la prima depunere!

Program de Crăciun și Revelion Superbet

Superbet folosește aceeași metodă precum competitării săi. În perioada sărbătorilor de iarnă, majoritatea sucursalelor funcționează sub un program scurt, după cum urmează:

 • 24 decembrie: 10:00 – 15:00
 • 25 decembrie: ÎNCHIS
 • 26 decembrie: 12:00 – 20:00
 • 31 decembrie: 10:00 – 15:00
 • 1 ianuarie: ÎNCHIS
 • 2 ianuarie: 12:00 – 22:00

Click pe buton pentru a încasa bonusul SUPERBET

BONUS: 500 RON bonus pariuri sportive!

Program de Paște Superbet

În ziua de Paște, mai precis duminică, nu vei putea să vizitezi agențiile stradale Superbet, deoarece acestea vor fi închise. Totuși, în zilele de sâmbătă și luni acestea sunt deschise în intervalul orar 10:00 – 21:00, respectiv 12:00 – 24:00.

 Program casa de pariuri Total Bet

Program casa de pariuri Total Bet

Total Bet este o agenție de pariuri offline cu foarte multe sucursale răspândite pe teritoriul României. Totuși, programul acestora diferă de la caz la caz, deoarece acestea sunt în general amenajate în interiorul barurilor. Probabil programul va fi unul similar cu al celorlalți operatori, mai precis de la orele 10:00/09:00 și până la 22:00/24:00.

Program de Crăciun și Revelion Total Bet

Dacă locația în care agenția Total Bet funcționează va fi deschisă în perioada sărbătorilor de iarnă, atunci cu siguranță te vei putea bucura de pariuri chiar și de Crăciun. Sfatul nostru este să verifici pe pagina de facebook sau site-ul web aferent programul de sărbători.

Program de Paște Total Bet

Exact aceeași situați o vom întâlni și în perioada sărbătorilor Pascale. Majoritatea barurilor sunt deschise în acea perioadă, deci șansele ca agenția Total Bet dorită să fie de asemenea deschisă sunt foarte mari.

Pariază de oriunde la cea mai mare agenție din lume!

BONUS: Până la 550 lei bonus de bun venit

Program casa de pariuri Casa Pariurilor

Program casa de pariuri Casa Pariurilor

Agențiile Casa Pariurilor pot fi vizitate în fiecare zi a săptămânii, în următorul interval orar:

 • Luni: 10:00 – 22:00
 • Marți: 10:00 – 22:00
 • Miercuri: 10:00 – 22:00
 • Joi: 10:00 – 22:00
 • Vineri: 10:00 – 22:00
 • Sâmbătă: 10:00 – 22:00
 • Duminică: 10:00 – 22:00

Așadar, sucursalele cunoscutului operator au un program obișnuit de funcționare similar cu al celorlalți. Totuși, anumite locații pot avea program prelungit, în special cele disponibile în centre comerciale.

Program de Crăciun și Revelion Casa Pariurilor

În perioada sărbătorilor de iarnă, agențiile Casa Pariurilor vor avea în anumite zile un program scurt, după cum poți observa în tabelul de mai jos:

 • 24 decembrie: 10:00 – 16:00
 • 25 decembrie: ÎNCHIS
 • 26 decembrie: 12:00 – 22:00
 • 31 decembrie: 10:00 – 16:00
 • 1 ianuarie: ÎNCHIS
 • 2 ianuarie: 12:00 -22:00

La Casa Pariurilor poți paria și de SĂRBĂTORI din confortul casei tale!

BONUS: 50 RON fără depunere!

Program de Paște Casa Pariurilor

De Paște, agențiile stradale Casa Pariurilor vor fi închise. Totuși, respectând modelul sărbătorilor de iarnă, acestea vor fi deschise în zilele de sâmbătă și luni.

Program casa de pariuri Fortuna

Program casa de pariuri Fortuna

Casa de pariuri Fortuna, una dintre cele mai apreciate de pe piața din România, funcționează după cum bine știi atât în offline, cât și în online. Dacă dorești să pariezi în sucursalele stradale, iată mai jos programul obișnuit cu clientii:

 • Luni: 10:00 – 22:00
 • Marți: 10:00 – 22:00
 • Miercuri: 10:00 – 22:00
 • Joi: 10:00 – 22:00
 • Vineri: 10:00 – 22:00
 • Sâmbătă: 10:00 – 22:00
 • Duminică: 10:00 – 22:00

Noi îți recomandăm totuși să scapi de această obișnuință și să te alături miilor de pariori care joacă la Fortuna în mediul online! Avantajele sunt multe, iar la înregistrare vei primi un super bonus de bun venit!

CLICK AICI pentru cont ONLINE la Fortuna

BONUS: 50 RON fără depunere!

Program de Crăciun și Revelion Fortuna

Agențiile stradale Fortuna vor putea fi vizitate în perioada sărbătorilor de iarnă, în cadrul orarului de mai jos:

 • 24 decembrie: 10:00 – 15:00
 • 25 decembrie: ÎNCHIS
 • 26 decembrie: 12:00 – 12:00
 • 31 decembrie: 10:00 – 15:00
 • 1 ianuarie: UNELE AGENȚII VOR FI DESCHISE, VERIFICĂ PE SITE
 • 2 ianuarie: 12:00 – 22:00

Program de Paște Fortuna

Cu excepția zilei de Duminică, atunci când sărbătorim Paștele, casa de pariuri Fortuna va avea sediile deschise în această perioadă, în cadrul unui program ceva mai scurt. Sâmbătă și luni acestea vor funcționa în orarul 10:00 – 21:00, respectiv 12:00 – 22:00.

Program casa de pariuri Winner

Program casa de pariuri Winner:

Într-o perioadă obișnuită, casa de pariuri Winner are un program de funcționare clasic, care începe de la ora 10:00 și se termina la 22:00. Trebuie să știi însă că există anumite sucursale care pot fi deschide chiar și până la orele 23:00 sau 24:00, în funcție de locație sau evenimente.

Program de Crăciun și Revelion Winner

24 decembrie: 10:00 – 16:00
25 decembrie: INCHIS
26 decembrie: PROGRAM NORMAL
31 decembrie: 10:00 – 18:00
1 ianuarie: INCHIS
2 ianuarie: PROGRAM NORMAL

Program de Paște Winner

Sâmbătă: PROGRAM SCURT

Duminică: ÎNCHIS

Luni: PROGRAM SCURT

Marți: PROGRAM NORMAL

Vrei să pariezi indiferent de zi și oră? Fă-o la Admiral!

BONUS: Profit dublu la primul pariu + 150 RON Freebet (tot dupa primul pariu)

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 24 Mai FOTBAL Ligue 2
24.05.2024 21:30

Ponturile zilei din fotbal - Iulian - Vineri 24 mai 2024

Ponturile zilei din tenis - Vineri 24.05.2024

Biletele Zilei

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Vineri 24 Mai - Cota 2.88 – Castig potential 288 RON

Biletul zilei – Vineri 24 Mai 2024 – Cota 2.66 – Castig potential 798 RON

Biletul zilei tenis – Vineri 24 Mai 2024 – Cota 2.14 – Castig potential 644 RON

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!