Super cote pariuri ale meciurilor etapei din Bundesliga, Germania, in week-end

Super cote pariuri ale meciurilor etapei din Bundesliga, Germania
Bundesliga, Germania

Cele mai bune predictii ale partidelor din Bundesliga, etapa a 18-a din week-end, din Germania sunt prezentate mai jos. Aici puteti gasi ultimele informatii despre cele mai importante intalniri din campionat. Super cote pariuri ale meciurilor etapei din Bundesliga, Germania, in week-end

Sambata, 28 ianuarie

Bremen vs Bayern

Bremen se afla intr-o situatie dificila in clasament, pe locul 15, la doar 3 puncte de zona retrogradarii. Gazdele au decat 16 puncte din 17 etape, dupa ce etapa trecuta a pierdut acasa 1-2 cu Dortmund. In sezonul trecut a fost invinsa cu 1-0 de Bayern.

Bayern a inceput bine noul an in Bundesliga. A castigat cu 2-1 la Freiburg si si-a mentinut avansul de 3 puncte in fruntea clasamentului. Echipa lui Carlo Ancelotti trebuie sa castige, pentru a nu da ocazia lui Leipzig sa o egaleze in Bundesliga.

Predictia cea mai buna:

  • Pauza/final – 2/2 – Cota de 1,57 @ NetBetDati click aici pentru a paria

Leipzig vs Hoffenheim

Leipzig nu renunta la lupta pentru titlu. Dovada ca a pornit in tromba in 2017, castigand cu 3-0 meciul cu Frankfurt. Echipa este la 3 puncte in spatele liderului si asteapta un pas gresit facut de Bayern.

Hoffenheim este singura echipa neinvinsa din cele mai puternice ligi din Europa. Iar acest lucru a fost realizat de cel mai tanar antrenor din Bundesliga, Nagelsamann (29 de ani). Acum, are un test greu la Leipzig, dupa ce acasa, in tur, nu a reusit decat un 2-2.

Predictia cea mai buna:

  • Ambele echipe Marcheaza – Cota de 1,66 @ Betfair Dati click aici pentru a paria

Poate va intereseaza si:

Super cote pariuri ale partidelor din Ligue 1, Franta, etapa din week-end

CSM Bucuresti vs Larvik – handbal feminin in Champions League, 27 ianuarie 

Super cote pariuri ale meciurilor etapei din Bundesliga, Germania

Duminica, 29 ianuarie

Freiburg vs Hertha

Freiburg a inceput cu o infrangere anul 2017, 1-2 cu Bayern, acasa. Echipa se gaseste pe locul 9 si este departe de zona retrogradarii. Acasa, Freiburg are 5 victorii si 3 infrangeri. Ultima disputa cu Hertha a fost 2-2.

Hertha e in lupta pentru Champions League, fiind la egalitate de puncte cu Dortmund, aflata pe locul 4. In etapa trecuta a incasat-o de la Leverkusen, 1-3. Acum, spera sa ia cel putin un punct de la Freiburg.

Predictia cea mai buna:

  • Ambele echipe Marcheaza – Cota de 1,79 @ UnibetDati click aici pentru a paria

Super cote pariuri ale meciurilor etapei din Bundesliga, Germania

Mainz vs Dortmund

Mainz a facut doar un 0-0 in prima etapa din 2017, impotriva lui Koln. Echipa este pe locul 11 si o infrangere cu Dortmund ar afunda-o si mai mult in clasament. In ultima disputa din sezonul trecut a pierdut cu 2-0.

Dortmund si-a revenit in ultima vreme si este hotarata sa ramana pe locurile de Champions League. A pornit in forta 2017, castigand la Bremen. O victorie cu Mainz ar putea-o urca pe locul 3 in Bundesliga, daca Hoffenheim se impiedica la Leipzig.

Predictia cea mai buna:

  • Castiga Dortmund – Cota de 1,62 @ WinmastersDati click aici pentru a paria

Sursa foto: sporx

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *