Super cote de pariuri ale partidelor din Premier League

Super cote de pariuri ale partidelor din Premier League
Premier League, campionatul din Anglia

Cele mai bune predictii ale meciurilor din Premier League, etapa a 16-a din 13-14 decembrie, din Anglia sunt prezentate mai jos. Aici puteti gasi ultimele informatii despre cele mai importante intalniri din campionat. Super cote de pariuri ale partidelor din Premier League, etapa din 13-14 decembrie

Marti, 13 decembrie

Everton vs Arsenal

Everton a ramas fara victorie dupa 5 meciuri consecutive in Premier League, dupa infrangerea cu 2-3 de la Watford. Aceste esecuri au dus echipa pe locul 9 in clasament. Acasa, Everton este totusi neinvinsa in 7 partide, avand 3 victorii si 4 remize.

Arsenal a revenit dupa 0-1 in meciul cu Stoke si a castigat lejer cu 3-1. Asta i-a permis sa ramana pe locul 2 in Premier League. Trupa lui Wenger are o singura infrangere in actualul sezon, in 15 etape.

Predictia cea mai buna:

Miercuri, 14 decembrie

Middlesbrough vs Liverpool

Gazdele au fost invinse la Southampton, iar situatia lor este una dificila in clasament, ajungand pe locul 16. Acasa, nu au decat 2 victorii in cele 7 meciuri disputate, inscriind numai 6 goluri.

Jurgen Klopp a ramas fara victorie in ultimele doua meciuri din Premier League si va forta obtinerea celor trei puncte, la Middlesbrough. Cormoranii sunt acum la 6 puncte in spatele lui Chelsea si nu mai pot pierde puncte, daca vor sa ramana in cursa pentru titlu.

Predictia cea mai buna:

Poate va intereseaza si alte pariuri. Dati click pe linkul de mai jos:

Super cote pariuri ale partidelor din Cupa Romaniei, 13-14 decembrie   

Super cote de pariuri ale partidelor din Premier League

Sunderland vs Chelsea

Sunderland si David Moyes sunt intr-o situatie disperata, echipa fiind pe ultimul loc in Premier League, cu doar 11 puncte. In ultima etapa, gazdele au fost invinse cu 0-3 de Swansea.

Chelsea isi continua marsul in campionat, fiind la al zecelea meci fara infrangere. Antonio Conte e lider si s-a distantat la 3 puncte de Arsenal. In sezonul trecut, sunderland facea surpriza si invingea cu 3-2 Chelsea, dar acum lucrurile stau altfel.

Predictia cea mai buna:

Super cote de pariuri ale partidelor din Premier League

Crystal Palace vs Manchester United

Crystal Palace este pe locul 15, iar in ultima etapa a remizat 3-3 la Hull. Acasa, a suferit infrangeri in fata lui Manchester City, Liverpool si West Ham, in ultimele 3 partide. Sezonul trecut a facut egal 0-0 cu United.

Jose Mourinho a reusit o victorie importanta 1-0 in fata lui Tottenham si mai spera inca la clasarea pe un loc de Champions League. Se gaseste la 6 puncte de locul 4, pe care se afla trupa lui Guardiola.

Predictia cea mai buna:

Sursa foto: sporx

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *