Super cote de pariuri ale partidelor din Cupa Angliei, 28-29 ianuarie

Super cote de pariuri ale partidelor din Cupa Angliei
Cupa Angliei

Cele mai bune predictii ale meciurilor din Cupa Angliei, faza 16-imilor, din 28-29 ianuarie, sunt prezentate mai jos. Aici puteti gasi ultimele informatii despre cele mai importante intalniri din Cupa Angliei. Meciurile se joaca intr-o singura mansa, iar in caz de egalitate partida se rejoaca. Super cote de pariuri ale partidelor din Cupa Angliei, din 28-29 ianuarie

Sambata, 28 ianuarie

Crystal Palace vs Manchester City

In faza anterioara a competitiei, Crystal Palace a remizat 0-0 la Bolton Wanderers, din liga a 3-a. Apoi, la rejucare, acasa Crystal a castigat cu 2-1. Acum, are un adversar mult mai dificil, pe care nu l-a invins in ultimele 4 dispute din Premier League.

Manchester City a dispus lejer cu 5-0 de West Ham in Cupa Angliei. Echipa lui Guardiola vine dupa un 2-2 acasa cu Tottenham, care a indepartat-o de titlu. City a ajuns pe locul 5 in campionat, dar acum spera la victorie in Cupa Angliei.

Predictia cea mai buna:

  • Castiga Manchester City – Cota de 1,53 @   BetanoDati click aici pentru a paria

Southampton vs Arsenal

Southampton s-a calificat greu in Cupa Angliei, dupa 2-2 si 1-0 cu Norwich. Acum intalneste trupa lui Arsene Wenger, pe care a invins-o in mod surprinzator pe “Emirates”, cu 2-0 in Cupa Ligii Angliei.

Arsenal este patita cu Southampton si acum isi va lua masuri de prevedere. Insa, in ultimele doua deplasari de aici a pierdut de fiecare data. In faza anterioara, echipa lui Wenger a invins-o cu 2-1 cu Preston.

Predictia cea mai buna:

  • Ambele echipe Marcheaza – Cota de 1,63 @  888Sport.ro Dati click aici pentru a paria

Poate va intereseaza si:

Super cote ale meciurilor din Bundesliga, Spania, etapa din 7-8 ianuarie

Cele mai bune cote ale partidelor din Franta, etapa din week-end

Super cote de pariuri ale partidelor din Cupa Angliei

Duminica, 29 ianuarie

Milwall vs Watford

Millwall din Ligue One infrunta pe Watford din prima liga engleza in Cupa Angliei. In faza anteriora Millwall a invins cu 3-0 pe Bournemouth. Acum, adversarul este unul mai valoros, dar meciurile de Cupa sunt imprevizibile.

Watford a castigat in fata lui Burton cu 2-0, in 32-imilor Cupei Angliei. Pe vremea cand erau in Championship, Millwall si Watford si-au impartit victoriile, pe teren propriu.

Predictia cea mai buna:

  • Watford se califica mai departe – Cota de 1,53 @  MaxbetDati click aici pentru a paria

Super cote de pariuri ale partidelor din Cupa Angliei

Fulham vs Hull City

Fulham a trecut de Cardiff cu 2-1 in turul anterior al Cupei Angliei. Echipa din liga a doua va primi replica lui Hull, care se afla pe locul 19 in Premier League. Fullham vine dupa o infrangere la Reading.

Hull City lupta pentru evitarea retrogradarii in PL. Etapa trecuta s-a inclinat cu 2-0 in fata liderului Chelsea. In Cupa Angliei, Hull a eliminat-o pe Swansea, dupa o victorie cu 2-0, pe terenul acesteia.

Predictia cea mai buna:

  • Ambele echipe Marcheaza – Cota de 1,65 @  SportingBet Dati click aici pentru a paria

Sursa foto: sporx

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *