Ponturi ale meciurilor din Super League Elvetia – etapa a 4-a din 9-10 august

ponturi Super League Elvetia
Super League Elvetia

La mijlocul saptamanii, miercuri si joi au loc meciurile etapei a 4-a din Super League, prima liga din Elvetia. Va prezentam cele mai bune predictii ale partidelor si ponturi Super League Elvetia.

Miercuri, 9 august

Young Boys vs Thun

Young Boys a inceput in forta prima liga din Elvetia. A reusit 3 victorii in primele 3 etape si este lider. Gazdele vor bifa inca un succes in partida cu Thun, care a inscris doar un gol in 270 de minute.

Thun a pornit dezastruos in Super League, iar in trei etape nu a obtinut niciun punct. In runda trecuta, Thun a pierdut acasa 0-3 cu Basel, echipa elvetiana care va juca in grupele Champions League.

Predictia cea mai buna:

 Lausanne vs Lugano

Lausanne nu a acumulat decat 1 punct in 3 etape in Super League. Asta se inatmpla in prima runda, 3-3 acasa cu St. Gallen. Acum, poate sa obtina al doilea success din campionat.

Lugano este in aceeasi situatie cu Lausanne, avand tot 1 punct in clasament. Dupa un start ratat cu doua infrangeri, Lugano a remizat in ultima etapa 0-0 acasa cu Zurich. In sezonul trecut, oaspetii s-au impus cu 2-1 la Lausanne.

Predictia cea mai buna:

Ponturi Super League Elvetia

Joi, 10 august

FC Basel vs Grasshoppers

Campioana en-titre din Elvetia a obtinut 6 puncte in primele 3 etape din Super League. In ultima runda, Basel a castigat cu 3-0 in deplasarea de la Thun. Gazdele sunt favorite clare la victorie.

Grasshoppers nu a luat decat 1 punct in 3 meciuri si ocupa locul 9 in clasament. In ultima etapa a remizat 2-2 la Luzern. De remarcat faptul ca nu a inscris niciun gol acasa in 180 de minute.

Predictia cea mai buna:

Pariaza pe victoria celor de la Real cu Man. United la cota 7.0

Click pe imagine si profitati de Cota 7.0 pentru Real Madrid sa castige cu Manchester United

Sursa foto: fminside.net

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *