Ponturi fotbal Jupiler League din Belgia – Etapa din week-end

Ponturi fotbal Jupiler League Belgia
Jupiler League

In week-end se va desfasura etapa a 3-a din Jupiler League din Belgia. In Jupiler League evolueaza mai multi fotbalisti romani, printre care Stanciu, Chipciu, Razvan Marin sau Rotariu. Va prezentam cele mai bune predictii ale meciurilor din etapa a 3-a din Belgia. Ponturi fotbal Jupiler League Belgia

Duminica, 13 august

Antwerp vs Genk

Antwerp a inceput foarte bine sezonul din Belgia. Echipa condusa de Boloni a tinut in sah pe Anderlecht, campioana, in prima etapa. Apoi in runda a 2-a Antwerp a acstigat in deplasare cu Gent. Acum vine inca un meci dificil pentru gazde in fata lui Genk.

Genk nu a pornit tocmai bine in noul sezon din Jupiler League. La debut nu a reusit decat un 3-3 cu Beveren acasa. In etapa a 2-a, Genk a pierdut cu 1-2 cu Standard Liege. In sezonul trecut, Genk a fost infranta cu 1-3 la Antwerp.

Predictia cea mai buna:

Poate te intereseaza si:

Ponturi pariuri – Prima etapa din Premier League

Charleroi vs Anderlecht

In mod suprinzator Charleroi a obtinut doua victorii la acest inceput de sezon din Jupiler League. Echipa a invins pe Kortrijk acasa cu 1-0 si cu 5-2 pe Mouscron, echipa lui Mircea Rednic, in deplasare. Acum are un meci test contra lui Anderlecht, campioana.

Anderlecht, echipa lui Stanciu si Chipciu nu a reusit evolutii foarte bune la debutul in noul sezon din Belgia. In doua etape, Andelecht nu a inscris decat un gol. A remizat la Antwerp si a castigat la limita cu Oostende. Acum are un meci dificil cu Charleroi, care este in forma.

Predictia cea mai buna:

Ponturi fotbal Jupiler League Belgia

Click pe imagine, pariaza pe Rogers Cup si castiga 2×50 RON Freebet

 

Da click pe imagine, pariaza pe Liga 1 si ai 50% extra profit!

 

Click pe imagine, pariaza pe Liga 1 pentru ca vei primi un pariu gratuit de 25 RON!

 Sursa foto: sporx

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *