Efbet, new entry pe piata pariurilor online din Romania

Efbet, new entry pe piata pariurilor online din Romania

Efbet, new entry pe piata pariurilor online din Romania

Efbet, este cel mai nou operator de pariuri online din Romania. Odata cu primirea licentei cu numarul L1173067W000796, Efbet a devenit a 20 a casa de pariuri online licentiata in Romania. Membra a ALTABET Limited, cu sediul in Malta, Efbet va opera in Romania cel putin pana in 2027. Efbet, new entry pe piata pariurilor online din Romania.

Efbet este o marcă bulgareasca recunoscuta, un lanț de cazinouri moderne, baruri sportive de primă clasă și primul site de pariuri sportive online pentru Bulgaria. Marca se concentrează asupra activității de jocuri de noroc și de divertisment, iar în centrul politicii sale se află clientul – dorințele și nevoile acestuia.

Te-ar mai putea interesa si:


La cazinoul Fortuna ai premii zilnice pana in 2018!

Calendarul NetBet de sarbatori! Un CADOU GRATUIT in fiecare zi!

Primesti de 10X miza pariata pe orice pariu plasat in cota minima 1.20 pe meciurile din campionatele mari ale Europei si Liga 1!


Bazele întregii companii sunt Galliya Ltd., care se ocupă cu antreprenoriatul și construcția de clădiri rezidențiale și administrative și Eurofootball Ltd. – primul operator de terenuri licențiat în Bulgaria. Startul a fost dat în 1990, în centrul capitalei, odată cu deschiderea cazinoului din Columbia – o unitate cu o capacitate insuficientă, dar bine cunoscută în acel moment, cu condițiile sale perfecte, servicii de calitate și o varietate de divertisment . Combinația acestor condiții prealabile face din casino “Colombia” unul dintre locurile cele mai vizitate, trezind interesul întregii Sofia și creând o relație de durată cu clienții. ( Sursa: wikipedia ).

Este prima casa de pariuri online autorizata in Bulgaria, preferata de majoritatea jucatorilor bulgari, deoarece este binecunoscut faptul ca ofera cele mai mari cote pe piata online de pariuri. Oferă o gamă largă de diferite sporturi, mize live cu sute de piețe, bonusuri și promoții atractive, fotbal virtual, rapid și fiabil.

Site-ul web al Efbet combină navigarea convenabilă și interfața intuitivă, permițând fiecărui client să navigheze în câteva minute ( Sursa: wikipedia ).

Bun, acum daca tot am amintit de site, trebuie sa stiti ca interfata va va trezi o amintire placuta deoarece se aseamana foarte mult cu Bet365. In Bulgaria, Efbet, dupa cum spuneam si mai sus, este considerata a fiind mai buna decat Bet365. Na, asa cred pariorii bulgari, ii putem contrazice?

Efbet, new entry pe piata pariurilor online din Romania

Oferta de pariere este una variata, aici, da, putem spune ca se poate bate de la egal la egal cu agentiile de pariuri online licentiate in Romania mai demult. Gasim fotbal, tenis, baschet, hochey, fotbal american, etc. V-am spus, cam tot ce gasim si la Betfair, spre exemplu.

Spre exemplu, m-am uitat, acum, in momentul redactarii articolului, la duelul de sambata din Premier League dintre Manchester City si Tottenham. Am gasit la Efbet 144 de otiuni pentru intalnirea de pe Etihad Stadium.

Comparativ, NetBet avea pentru acelasi meci doar 125 de variante de pariere, Betano 212 iar eFortuna 139. N-am cautat si la celelalte case de pariuri, insa, la prima vedere, in aceasta privinta, a optiunilor de pariere, pare ca Efbet sta mai bine ca NetBet si Fortuna.

Efbet, new entry pe piata pariurilor online din Romania

Bine, poate nu pe toate meciurile si toate sporturile, insa, pentru acest meci a dovedit ca-i mai buna decat NetBet si Fortuna, case de pariuri care au deja un an de licentiere in Romania.

Oferta Live este una acceptabila deasemenea. In momentul redactarii acestui material, Efbet avea la Live 49 de evnimente ( Fotbal 20, tenis 11, baschet 10, volei 3, badminton si e-sports cate unu’ ). Comparativ, la Fortuna am gasit doar 42 de evenimente Live, la NetBet 31, Betfair 39, iar la Betano 27. Deci, clar avantaj pentru Efbet, care le-a batut fara nicio emotie pe celelalte agentii de pariuri din Romania.

Bonusul Efbet, spre deosebire de alti operatori, este ceva mai mic, doar 25% din prima depunere ( Exemplu : la o depunere de 400 LEI, jucătorul primește 100 LEI bonus ). Aici as putea spune ca ar mai fi de lucrat, la bonus. Bine, hai sa nu ne grabim, Efbet este la inceput! Pe viitor, poate vin cu ceva bun de tot in privinta bonusurilor.

  1. La prima depunere în valoare de maxim 900 LEI jucătorul va beneficia de un bonus de 25% până la maxim 225 LEI.
  2. Puteti beneficia, totusi, de bonusul maxim de 500 LEI, la prima depunere. Doar că, primul depozit trebuie sa fie de minim 1800 LEI.
  3. Bonusul este oferit ca FreeBet și poate fi obținut doar din primele două depuneri.
  4. Dupa ce ati primt bonusul va trebui sa faceti un rulaj de 3 ori în secțiunea Pariuri Sportive,la o sumă totală echivalentă cu de 3 ori depunerea clientului + de 3 ori cuantumul bonusului.

Efbet, new entry pe piata pariurilor online din Romania

Spre exemplu, daca depuneti 400 LEI și primiti un bonus în cuantum de 100 LEI, pentru a putea retrage fonduri din cont, trebuie să plasati pariuri în cuantum total de 1500 LEI sau mai mult, ce vor fi luate în considerare la cerințele înnoirii bonusului. La depunerea a 100 LEI și primirea unui bonus de 25 LEI, pentru a obține dreptul de a retrage din cont, trebuie să plasati pariuri în cuantum total de 375 LEI sau mai mult.

Ca si la celelalte case de pariuri online din Romania, si Efbet are mai multe metode prin care-ti poti alimenta contul de parior.

  • Skrill Moneybookers – Depunere minimă: 20 LEI sau echivalentul în altă monedă.
  • Card de Credit/Debit – Depunere minimă: 20 LEI sau echivalentul în altă monedă.
  • Transfer bancar – Depunere minimă: 40 LEI / Retragere minimă: 500 LEI
  • Neteller – Depunere minimă: 20 LEI sau echivalentul în altă monedă.

Spre deosebire de alte case de pariuri online din Romania care au aplicatii pentru mobil si tableta, la Efbet inca n-am gasit o asemenea aplicatie.

Ca si la alti operatori din tara noastra, si la Efbet, pe langa pariurile sportive, se poate juca si pe sporturi virtuale. Cum la fel se poate juca in Cazino pe o gramada de sloturi, ruleta si blackjack live, sau celebrul Lucky 6.

Efbet, new entry pe piata pariurilor online din Romania

La prima vedere, Efbet, mi-a lasat o impresie buna. Chiar si site-ul se misca ok pe versiunea desktop. Nu stiu cum este pe mobil pentru ca, cel putin pentru moment, inca nu are o aplicatie pentru mobil si tableta. Sau cel putin n-am gasit-o eu. Una peste alta, aceasta casa de pariuri online, cu cateva ajustari, ar putea fi pe placul pariorilor romani. Si asta chiar in scurt timp.

Aici incasezi 175 lei cu doar 5 pariati pe victorie Barcelona cu Levante

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *