Select your Top Menu from wp menus

Cum sa castigi peste 145.000 RON cu doar 50 RON investiti!

Cum sa castigi peste 145.000 RON cu doar 50 RON investiti!
Sursa foto: EuroJackpot.org

Cum sa castigi peste 145.000 RON cu doar 50 RON investiti!

“M-am nascut cu mir in frunte”, ne spune acum Ionut Bivolaru, jucator care a incasat nu mai putin de 145.281.85 RON de la NetBet. Cum a reusit sa dea dauna totala celei mai bune agentii de pariuri din Romania pentru Live, va explic imediat. Cum sa castigi peste 145.000 RON cu doar 50 RON investiti!

Te-ar mai putea interesa si:


Cota 10.0 pentru victorie Bayern cu Freiburg plus Abonament Premium 60 de zile!


O fi Ionut vreun as in cazinouri online, n-o fi, o mai fi jucat, o fi fost acum prima data cand a intrat intr-un cazino online, nu stim, cert este ca dupa ce si-a deschis cont la NetBet Cazino si l-a alimentat cu 50 RON, pe Ionut l-a lovit, fix in moalele capului, norocul.

Sa fi fost norocul incepatorului? Cu cei 50 RON din cont, Ionut a intrat la joace la slotul Shining Crown. Cu gandul doar la cum sa faca cateva sute de RON din cei 50 cu care intrase-n joc, fara sa se gandeasca la altceva, pe Ionut l-a lovit direct mesajul Jackpot Cards!

Ce ma? Cum, dupa cateva maini a luat-o razna jocul? Dar in ce hal a luat-o razna, mamaa! Faimosul mesaj aparut din neant pe ecranul slotului Shining Crown, insemna ca baiatul castigase jackpotul de 145.281.85 RON. Bine, asta nu inainte ca Ionut să întoarcă mai întâi damele de negru, însemnând că a prins cel mai mare jackpot disponibil!

Este pentru a doua oară în acest an când se câștigă pe NetBet.ro jackpotul de inimă neagră la jocurile EGT. În 24 ianuarie, tot la aceleași sloturi, un norocos jucător câștigase 164.033 lei, sumă record pentru cazinoul NetBet.

Sursa: Blog NetBet

Cum sa castigi peste 145.000 RON cu doar 50 RON investiti!

Noii jucători NetBet primesc 25 de runde gratuite la înregistrare, plus un bonus de 100% până la 800 de lei la primul depozit. Click pentru detalii.

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100 ROTIRI GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100 ROTIRI GRATIS