Cele mai tari cote de pariuri din UEFA Europa League, 8 decembrie

Cele mai tari cote de pariuri din UEFA Europa League
UEFA Europa League

Cele mai bune predictii ale partidelor din Europa League, din 8 decembrie, grupele A si J sunt prezentate mai jos. Aici puteti gasi ultimele informatii despre cele mai importante intalniri din UEFA Europa League. Cele mai tari cote de pariuri din UEFA Europa League, 8 decembrie

Grupa A

Zorya vs Manchester United, ora 20:00

Zorya este eliminata din competitie, avand doar 2 puncte. Dar, acasa ucrainenii au reusit doua remize, 1-1, cu Fenerbahce si Feyenoord. Iar venirea lui Manchester United suscita un mare interes.

Echipa lui Jose Mourinho a reusit sa repare situatia diu Europa League, dupa victoria cu 4-0 in fata lui Feyenoord. Manchester United este pe locul 2 in clasament si are nevoie de doar un egal in deplasarea din Ucraina pentru a se califica mai departe.

Predictia cea mai buna:

Feyenoord vs Fenerbahce, ora 20.00

Feyenoord este pe locul 3 in grupa si are nevoie de victorie, la mai mult de un gol, pentru a merge in primavara europeana. Echipa olandeza nu a primit gol acasa in actuala editie de EL, castigand cu 1-0, cu Manchester United si Zorya.

Fenerbache este lider in grupa, dar poate fi eliminata daca pierd la doua goluri sau mai multe in Olanda(si Manchester United nu pierde). Turcii au marcat de fiecare data cate un gol in deplasare, la Zorya si Manchester.

Predictia cea mai buna:

 

Poate va intereseaza si celelalte partide din Europa League, inclusiv Steaua si Astra, din 8 decembrie. Puteti da click pe linkul de mai jos:

Super cote pariuri ale partidelor din Europa League

 Cele mai tari cote de pariuri din UEFA Europa League

Grupa J

PAOK vs Liberec, ora 18:00

PAOK joaca meciul decisiv pentru calificare. Grecii sunt obligati sa castige, dar pentru a se califica trebuie sa obtina un rezultat mai bun decat Qarabag, avand un bilant inferior in fata azerilor. In tur, Liberec-PAOK 1-2.

Liberec mai are o sansa de calificare. Trebuie sa invinga in Grecia cu doua goluri diferenta sau cel putin cu 3-2, iar Qarabag sa piarda in fata Fiorentinei. In deplasare, cehii cu facut 2-2 la Qarabag si 0-3 in Italia.

Predictia cea mai buna:

Cele mai tari cote de pariuri din UEFA Europa League

Qarabag vs Fiorentina, ora 18:00

Azerii sunt pe locul 2 in grupa si trag sperante de calificare in primavara. Dar pentru asta, trebuie sa produca surpriza si sa castige in fata Fiorentinei. Poate merge mai departe si cu un egal, daca PAOK nu castiga in celalalt meci din grupa.

Fiorentina lui Tatarusanu este lider in grupa cu 10 puncte. In tur, echipa a castigat cu un categoric 5-1 in fata lui Qarabag. Este ca si calificata in faza urmatoare.

Predictia cea mai buna:

  • Peste 2,5 goluri – Cota de 1,91 @  SportingBetDati click AICI pentru a paria

Sursa foto: Thecomeback

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *