Select your Top Menu from wp menus

A castigat 42.000 de Euro pariind gresit la Roma vs Barcelona

A castigat 42.000 de Euro pariind gresit la Roma vs Barcelona

A castigat 42.000 de Euro pariind gresit la Roma vs Barcelona

Cat noroc sa ai incat sa vrei sa pariezi ceva, scoti pe gura altceva, in momentul cand ii spui casierei sa-ti plaseze biletul, dar in final sa castigi un morman de bani pe greseala ta? Cat? Asa a facut un parior jamaican care A castigat 42.000 de Euro pariind gresit la Roma vs Barcelona.

In indepartata Jamaica, o casa de pariuri offline a raportat un castig imens dupa terminarea partidei AS Roma vs Barcelona, nu mai putin de 52.523 de dolari ( aproximativ 42.439 euro).

Oficialii casei de pariuri au spus ca intr-o agentie de-a lor, a venit un parior chitit sa mizeze 1.000 de dolari pe-un bilet in care se regaseau victorii ale celor de la Bristol City, QPR, Bolton, Blackpool si AS Roma, cota italienilor de 4.75 la victorie ridicandu-i miza intr-un mare fel pariorului jamaican.

Nimic in neregula cu pana aici, insa, dupa 10, 15 minute, timp in care ai timp sa stornezi un bilet de pariuri la o agentie offline, pariorul s-a intors cu biletul sustinand ca a vrut sa mizeze pe un succes catalan pe Olimpico, nicidecum pe victoria italienilor.

Desigur, timpul in care putea fi anulat pariul expirase! Asta e, ghinion, avea sa spuna pariorul care a mizat 1.000 de dolari pe bilet, insa tot raul spre bine pana la urma pentru el, nu? Roma s-a impus cu 3-0 iar el a incasat o gramada de bani pe-o greseala pe care am facut-o si-o facem toti intr-o agentie de pariuri. 

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100 ROTIRI GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100 ROTIRI GRATIS