Atletico Madrid vs Leicester, Champions League – Super cote

Atletico Madrid vs Leicester, Champions League – Super cote
Aletico vs Leicester

Un duel atractiv va pune fata in fata pe Atletico Madrid si Leicester. Intalnirile din sferturile de finala din Champions League dintre cele doua echipe se vor juca pe 12 si 18 aprilie. Atletico Madrid vs Leicester, Champions League – Super cote

Craig Shakespeare considera ca partida cu Atletico Madrid va fi o “provocare uriasa” pentru Leicester. Si cum englezii i-au invins pe spaniolii de la Sevilla, ei au sperante pentru calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.

Pentru a va face o imagine a duelului dintre Atletico si Leicester, trebuie sa studiem statisticile. Doua dintre ultimele avneturi europene ale lui Leicester au fost curmate de Atletico Madrid.

Atletico nu a pierdut niciodata acasa in fata echipelor din Anglia (W5 D5). Leicester a eliminat pe Sevilla (in turul anterior din Champions League), echipa aflata in fata lui Atletico in clasamentul din Spania.

Atletico Madrid a castigat 28 de meciuri din ultimele 34 de partide din cupele europene disputate pe “Vicente Calderon”.

Pariaza pe meciul Atletico Madrid vs Leicester, din Champions League

Atletico Madrid vs Leicester, Champions League – Super cote

Dati click pe poza si beneficiate de cota 10,00 la Victoria Romaniei cu Danemarca

 Care au fost reactiile din cele doua tabere, dupa tragerea la sorti de la Nyon, din Elvetia? Craig Shakespeare, managerul lui Leicester: “Fiind in fata unei echipe care a atins finala CL in doua dintre ultimele 3 sezoane reprezinta o provocare uriasa. Dar era normal sa ne asteptam sa avem un asemenea meci in sferturile de finala. Va fi o ocazie extraordinara pentru suporterii nostril si pentru cei din conducerea clubului”.

Atletico Madrid vs Leicester, Champions League – Super cote

Dati click pe poza si beneficiati de cota 5,00 la MINIM UN GOL la Romania vs Danemarca

Clemente Villaverde, directorul general al lui Atletico Madrid:”In turul anterior si in faza grupelor, Leicester si-a aratat valoarea. Leicester se afla aici deoarece merita acest lucru. In 16-imi, ea a eliminat pe Sevilla. Vom profita de orice sansa pentru a ne califica mai departe”.

Istoricul intalnirilor directe din cupele europene: 4 dueluri

Atletico Madrid – 3 victorii (7 goluri marcate)

Leicester – 0 victorii (2 goluri inscrise)

Ultimele intalniri
1997/98 UCUP R1: Atlético 2-1 Leicester, Leicester 0-2 Atlético (agg: 4-1 to Atlético)
1961/62 ECWC R1: Leicester 1-1 Atlético, Atlético 2-0 Leicester (agg: 3-1 to Atlético)

Sursa foto: faceoffootball

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *