Anderlecht vs Manchester United, Europa League – Super cote

Anderlecht vs Manchester United, Europa League – Super cote
Anderlecht vs Manchester United

Anderlecht, echipa lui Stanciu si Chipciu va intalni pe Manchester United in sferturile de finala din Europa League. “Diavolii rosii” antrenati de Mourinho sunt favoriti pentru calificarea in semifinalele competitiei. Anderlecht vs Manchester United, Europa League – Super cote

Cele doua cluburi s-au intalnit de 7 ori in cupele europene, pana acum. Bilantul lui Anderlecht este urmatorul: W2 D1 L3. Echipa belgiana a castigat ultimele 6 meciuri disputate acasa in cupele europene. La randul sau, Manchester United este neinvinsa in ultimele 6 partide din competitiile europene W5 D1. Zlatan Ibrahimovic (cand juca la PSG) se poate lauda cu faptul ca a marcat 4 goluri in poarta lui Anderlecht, la Bruxelles.

Partida tur se va disputa pe 13 aprilie, iar returul pe 20 aprilie. Anderlecht a suferit cea mai severa infrangere din Europa in fata lui Manchester United. Echipa belgiana nu se poate bucura ca va da piept cu Jose Mourinho si Zlatan Ibrahimovic, care a dovedit o forma extraordinara in acest sezon.

Antrenorul lui Anderlecht Rene Weiler este la sezonul de debut pe banca belegienilor. Anterior el a  condus pe Nurnberg, intre 2014 si 2016. De cealalta parte, Jose Mourinho a preluat pe Manchester United in acest sezon. El si-a facut un nume in Europa, castigand Cupa UEFA si Champions League cu FC Porto. A urmat inca un trofeu al Ligii Campionilor cu Inter, dar si 3 titluri in Premier League, cu Chelsea.

Cea mai buna predictie Anderlecht vs Manchester United

 Anderlecht vs Manchester United, Europa League – Super cote

Precedentele intalniri

Cluburile s-au intalnit de 7 ori. Anderlecht a obtinut 2 victorii in ultimele 6 meciuri. Manchester United a castigat 4 partide in ultimele 6 intalniri

Prima dintre aceste dueluri s-a produs pe 26 septembrie 1956, cand Manchester United a castigat cu 10-0. Bilantul lui Anderlecht in fata echipelor din Anglia se prezinta astfel: 32 de meciuri – W7 D5 L20.

Sursa foto: lenz.varzesh3.com

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *