Ponturile zilei la pariuri sportive – Iulian – Joi 8 februarie 2024

Adaugat: februarie 8, 2024
Actualizat: februarie 8, 2024
Tipster: Iuli
0 comentarii

Astăzi este mai slabă oferta din fotbal și am decis astfel să-mi îndrept atenția spre sporturi populare precum handbal și baschet. Cinci evenimente sunt parte din Euroliga, cea mai importantă competiție de baschet din Europa, iar alte două dueluri sunt din competițiile interne.

Tipserii recomanda:  Ponturile zilei la pariuri Vlad – Joi 29.02.2024

8 februarie 17:30

Handbal 

Gloria Buzău vs Râmnicu Vâlcea

Peste 58.5 goluri

1.60

Liga Națională
Oaspeții traversează o perioadă bună, sunt chiar în căutarea celei de-a patra victorii consecutive și după cum se prezintă lucrurile s-ar putea să vedem un meci interesant și deloc plictisitor. Gloria este pe 7, dar vine după două înfrângeri, în timp ce CSM Râmnicu Vâlcea este pe 5,, având nouă puncte peste adversarul ei.

8 februarie 17:45

Baschet 

FC Arges Basketball vs Dinamo București

Victorie FC Argeș

1.34

Divizia A - Turul câștigătorilor
Merg pe victoria echipei gazdă, deși este o cotă mică. Victoria și la un punct diferență este importantă în această fază, iar FC Argeș are de luat o revanșă în fața clubului Dinamo. În urmă cu un an pierdea la o diferență de 31 de puncte, la București. Acum situația s-a inversat, moralul bucureștenilor este ușor afectat după înfrângerile cu CSM COnstanța (52-98) și CSM Târgu Mureș (84-95).

8 februarie 19:30

Baschet 

Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv

Victorie Anadolu Efes

1.55

Euroliga
Ambele echipe au reușit să se impună în precedentele două dueluri disputate, iar nivelul pe care l-au impus a fost ridicat. DIferența este că Maccabi Tel Aviv a jucat în competițiile interne, iar Anadolu a jucat și în Euroliga, unde a trecut cu 79-73 de Milano în cel mai recent duel din această competiție și tot în postura de echipă gazdă evolua.

8 februarie 21:30

Baschet 

Baskonia vs Lyon-Villeurbanne

1 pauză - 1 final

1.47

Euroliga
Baskonia este net favorită și în mod normal ar trebui să-și arate superioritatea încă de la pauză. Totuși, primește vizita uneia dintre cele mai ieșite din formă și modeste echipe din Euroliga. Chiar a fost învinsă la pas de Real Madrid și Fenerbahce în precedentele două jocuri. În schimb, Baskonia acasă este o echipă care știe cum se pune accentul pe lucrul acesta, a reușit să treacă cu 92-82 de Maccabi în cel mai recent joc acasă.

8 februarie 21:30

Baschet 

Milano vs Real Madrid

Victorie Real Madrid

1.50

Euroliga
În goana după doborât recorduri, Real Madrid țintește un nou succes în compania lui Milano pe care și în prima parte a reușit s-o bată la diferență de 17 puncte. Mai mult, italienii au pierdut precedentele două dueluri, ce e drept în deplasare, însă spaniolii știu cum și ce trebuie să facă chiar dacă joacă în deplasare. Este o formație care se află pe locul 1 și va rămâne acolo.

8 februarie 21:30

Baschet 

Partizan vs Bayern

Victorie Partizan -6.5 puncte

1.78

Euroliga
Partizan Belgrad pe terenul propriu poate câștiga la pas un meci cu Bayern, fie și după patru înfrângeri consecutive în toate competițiile. Lucrurile se schimbă când este gazdă, 18 din totalul de 24 de puncte au venit în urma confruntărilor disputate pe terenul propriu. În schimb, Bayern în postura de formație vizitatoare a acumulat 6 puncte.

8 februarie 21:30

Baschet 

Valencia vs Olympiakos

Victorie Olympiakos

1.76

Euroliga
Olympiakos se simte din ce în ce mai bine, iar faptul că în precedentele patru dueluri a reușit să câștige atât în competițiile interne, cât și în Euroliga, arată că este dispusă să joace până în ultimele dueluri. 76-72 a fost scorul celui mai recent duel din Euroliga, a jucat la Munchen. De asemenea, elenii s-au simțit bine și la Valencia, acolo unde în precedentele șapte dueluri de fiecare dată a fost o singură câștigătoare: Olympiakos Pireu.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca merita aflat despre meciul vs

1.61cota medie
69% Rata de castig
184 Total pariuri
127 castigate
57 pierdute
Alte ponturi care te-ar putea interesa

1.49

Pontul Zilei 28 Februarie handbal Liga Campionilor

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Joi 29.02.2024

Ponturile zilei la pariuri Alexander - Joi 29 februarie 2024

Pontul Zilei 28 Februarie handbal Liga Campionilor
28.02.2024

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Miercuri 28 Februarie 2024 – Cota 2.46 – Castig potential 738 RON

Biletul zilei TUDOR – Miercuri 28 Februarie 2024 – Cota 2.4 – Castig potential 720 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Miercuri 28 Februarie - Cota 3.25 – Castig potential 325 RON

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!