Ponturile zilei la fotbal Iulian – Marti, 19 septembrie 2023

Adaugat: septembrie 19, 2023
Actualizat: septembrie 19, 2023
Tipster: Iuli
0 comentarii

Fotbalul spectacol începe marți, unde debutează partide din grupele Champions League. evoluția celor mai tari echipe europene va putea fi urmărită începând cu 19 septembrie. Pe lângă acele dueluri se vor mai disputa meciuri și din competiții fotbalistice din linia a 2-a precum Championship și League One, respectiv liga a 2-a și a 3-a din fotbalul englez.

Tipserii recomanda:  Ponturile zilei la pariuri Vlad – Luni 25.09.2023

19 septembrie 21:45

Fotbal 

Southampton vs Ipswich

ambele marchează

1.50

Championship
Ipswich are statut de proaspăt promovată, dar dacă mă raportez la jocul ei de până acum chiar nu se vede lucrul acesta. Ocupă locul 3, cu 15 puncte, la egalitate cu Leicester care este pe locul al doilea și cu un punct mai puțin decât liderul Preston. Soton nu stă nici ea foarte rău, având în vedere că se află pe locul 9, cu 10 puncte. Cu toate acestea, dacă oaspeții sunt în cîutarea celui de-al patrulea succes consecutiv, „sființii”vor să evite al treilea eșec consecutiv după 0-5 cu Sunderland și 1-4 cu Leicester.

19 septembrie 21:45

Fotbal 

Barnsley vs Portsmouth

Victorie Barnsley

2.30

League One
Barnsley funcționează din ce în ce mai bine, iar în precedentele patru dueluri s-a bucurat de succes și drept urmare a reușit să urce pe locul 5 în League One, cu 13 puncte. Vecină de clasament cu ea, Portsmouth are o apărare bună și este neînvinsă în cele trei deplasări. Pe de altă parte, Barnsley este cel mai dificil adversar întâlnit de ea în deplasările acestui sezon și forma bună, cât și forța ofensivă au toate șansele să îi aplice lui Portsmouth o înfrângere.

19 septembrie 21:45

Fotbal 

Peterborough vs Cheltenham

Victorie Peterborough

1.45

League One
Cheltenham a început greu sezonul, iar după cele șapte dueluri deja disputate se află pe penultimul loc, cu un singur punct. Îngrijorător este faptul că până acum nu a reușit să înscrie, 0-9 fiind golaverajul său. Peterborough nu are voie să rateze victoria cu atât mai mult când în precedentele două runde a rămas neînvinsă și a înscris de fiecare dată.

19 septembrie 21:45

Fotbal 

Port Vale vs Burton

Victorie Port Vale

1.90

League One
Port Vale are prima șansă la câștigarea meciului și după cum a arătat până acum cel mai probabil asta se va întâmpla. Ocupă locul al doilea, cu 16 puncte și este la egalitate de puncte cu ocupanta locului 1, Exeter City. Burton este la polul opus și ocupă penultima poziție cu doar două puncte. Suferă și în defensivă, acolo unde a primit unsprezece goluri și este una dintre formațiile cu cele mai multe goluri încasate.

19 septembrie 22:00

Fotbal 

Sahtior vs FC Porto

victorie FC Porto

1.75

Champions League
Pentru Sahtior va fi foarte greu având în vedere că nu joacă pe terenul propriu și că nu mai dispune de un lot la fel de solid precum al adversarului. Este liderul Ucrainei după cele șapte dueluri disputate, cu 17 puncte și cu o medie de două goluri înscrise pe meci, dar acolo sunt echipe modeste. FC Porto este doar pe 3 în Portugalia, cu 13 puncte după cele cinci dueluri și are același număr de puncte ca primele două clasate, dar cu un golaveraj mai modest.Cert este că în istoria confruntărilor cu Sahtior a rămas neînvinsă și după jocul arătat se anunță un nou duel.

19 septembrie 22:00

Fotbal 

Sheffield Wednesday vs Middlesbrough

Egalitate

3.55

Championship
Debutul greu de sezon le aduce pe cele două în postura de codașe ale clasamentului Championship. Dacă Sheffield este nou-promovata, pretențiile erau mai mare de la Boro, însă după 6 meciuri au doar un singur punct acumulat și acela destul de greu. Principalul scop este acela de a nu pierde și de a încerca să iasă din zona roșie, iar atunci pragmatismul ar putea fi la ordinea zilei. Nu sunt nici echipe care să înscrie regulat.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca merita aflat despre meciul vs

1.61cota medie
69% Rata de castig
184 Total pariuri
127 castigate
57 pierdute
Alte ponturi care te-ar putea interesa

1.47

Pontul Zilei 25 Septembrie OLANDA Eerste Divisie

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 25 Septembrie OLANDA Eerste Divisie
25.09.2023 21:00

Ponturile zilei din tenis Alexander - Luni 25.09.2023

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Luni 25.09.2023

Biletele Zilei

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 25 Septembrie 2023 – Cota 2.10 – Castig potential 630 RON

Biletul zilei fotbal Alyn – Luni 25 Septembrie 2023 – Cota 2.29 – Castig potential 459 RON

Biletul zilei TUDOR – Luni 25 Septembrie 2023 – Cota 2.40 – Castig potential 722 RON