Ponturile zilei baschet – Miercuri, 30 august 2023

Adaugat: august 29, 2023
Actualizat: august 29, 2023
Tipster: Iuli
0 comentarii

Miercuri este o zi interesantă din perspectiva fanilor baschetului pentru că din nou se joacă meciuri din cadrul ultimei etape a rundei 1 preliminare.

Tipserii recomanda:  Ponturile zilei la pariuri Alexander - Joi 22 februarie 2024

30 august 11:40

Baschet 

SUA vs Iordania

peste 180,5 puncte

1.50

Cupa Mondială
Spectaculosul joc al Statelor Unite ale Americii i-au adus două victorii din tot atâtea jocuri. În duelul din runda inaugurală a trecut cu 99-72 de Noua Zeelandă, iar în runda anterioară a dispus cu scorul de 109-81 și a urcat pe prima poziție în Grupa C. Iordania este exact opusul, ocupă ultimul loc în grupă și jocul său lasă suficient de mult de dorit pentru a miza pe o diferență mare și un joc spectaculos.

30 august 12:45

Baschet 

Coasta de Fildeș vs Brazilia

Victorie Brazilia +13,5 game-uri

1.45

Cupa Mondială
Brazilia este ocupanta locului al doilea în Grupa G, cu 3 puncte, la egalitate cu Coasta de Fildeș. Cu alte cuvinte, învingătoarea va merge în fazele superioare din postura de ocupantă a uneia din cele două locuri ale grupei. Ambele au pierdut cu Spania, doar că jocul africanilor este unul departe de cel al sud-americanilor, iar diferența de scor înregistrată în eșecul cu naționala Spaniei confirmă lucrul acesta.

29 august 14:30

Baschet 

Slovenia vs Capul Verde

Peste 167.5 puncte

1.45

Cupa Mondiala
Cu toate că este liderul Grupei F, Slovenia nu este sigură pe locul său, deoarece are nevoie de o victorie. Principalele sale urmăritoare au câte trei puncte, iar Capul Verde este una dintre ele. A trecut la 15 puncte diferență de Venezuela. Tot de naționala sud-americană a trecut și Capul Verde, dar este incomparabilă diferența de valoare dintre ea și Slovenia. Capul Verde are cel mai slab atac din grupă, cu doar 141 de puncte înscrise.

30 august 15:00

Baschet 

China vs Puerto Rico

Sub 156.5 puncte

2.35

Cupa Mondială
Este o șansă foarte bună pentru Puerto Rică să obțină încă o victorie și drept urmare să rămână pe locul 2 și să avanseze direct sau chiar să urce pe prima poziție. De asemenea, China este un adversar modest, însă cu o victorie ar complica lucrurile în cadrul acestei grupe B în care se află cele două. Cel mai probabil meciul va fi unul modest din punct de vedere al spectaculozității, Puerto Rico și China au cele mai slabe atacuri.

30 august 15:40

Baschet 

Grecia vs Noua Zeelandă

Peste 157.5 puncte

1.46

Cupa Mondială
Grecia și Noua Zeelandă luptă pentru un loc de calificare în fazele superioare ale Cupei Mondiale. Ambele au câte trei puncte, însă casele de pariuri o văd acum favorită pe naționala europeană, Ambele au pierdut la scor cu Statele Unite, însă Noua Zeelandă a câștigat cu Iordania după prelungiri. Cele două naționale s-au mai duelat până în prezent, iar Grecia a fost la înălțime de fiecare dată și s-a impus.

30 august 16:30

Baschet 

Iran vs Spania

Sub 160.5 puncte

1.55

Cupa Mondială
Iran este pe ultimul loc în Grupa D cu doar 2 puncte pe care le-a acumulat în urma celor două înfrângeri suferite. Spania nu are adversar în cadrul acestei grupe, iar faptul că este singura cu maxim de puncte nu este de mirare. Ce e drept, acum lucrurile sunt cât se poate de clare, poate din această cauză Spania va efectua câteva schimbări și motivația nu mai este la fel. În consecință, o victorie la un scor mai mic

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca merita aflat despre meciul vs

1.61cota medie
69% Rata de castig
184 Total pariuri
127 castigate
57 pierdute
Alte ponturi care te-ar putea interesa

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Joi 22.02.2024

Ponturile zilei la pariuri Alexander - Joi 22 februarie 2024

Ponturile zilei la pariuri Vladimir - Joi 22.02.2024

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Miercuri 21 Februarie 2024 – Cota 2.02 – Castig potential 607 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Miercuri 21 Februarie - Cota 3.10 – Castig potential 310 RON

Biletul zilei SUPER-COTA SUPERBET – Miercuri 21 Februarie - Cota 1.95 Castig potential 390 RON

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!