Ronald Gavril lupta pentru titlul mondial la Las Vegas

Ponturi pariuri box – Ronald Gavril vs David Benavidez

Gavril vs Benavidez

Ponturi pariuri box – Ronald Gavril vs David Benavidez

Romanul Ronald Gavril se afla in fata celui mai important moment din cariera. Boxerul bacauan va lupta in ringul de la Las Vegas pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, contra americanului David Benavidez.

Centura WBC la supermijlocie a fost lasata vacanta de Badou Jack, colegul lui Gavril la Mayweather Promotions, care a urcat in categorie.

Ronald ”The Thrill” Gavril are 31 de ani si un palmares foarte bun dupa trecerea la profesionism: 18 victorii, 14 dintre ele prin KO, si o singura infrangere.

”Ma simt foarte bine si sunt foarte multumit de cum a decurs totul in timpul cantonamentului. Este o oportunitate pentru care am muncit foarte mult si cu siguranta nu o voi lasa sa-mi scape. Stiu ca totul trebuie sa fie la suta la suta in noaptea meciului si ma fortez sa fiu gata sa fac totul ca sa plec cu centura de campion”, a prefatat Gavril partida.

Ponturi pariuri box – Ronald Gavril vs David Benavidez

Gavril. care a boxat sase ani la amatori, este antrenat de Eddie Mustafa Muhammad (65 ani), fost campion mondial WBA la semigrea, retras din activitate in 1988, cu un palmares de 50 de victorii (39 KO), opt esecuri si un meci egal.

”Vorbesc despre Benavidez de parca este King Kong. Dar e bine, e perfect! Ronald este un boxer care loveste, se poate adapta. Aceasta este cheia meciului. Are o bogata experienta la amatori. Este oportunitatea noastra. Am discutat de mai mult timp acest lucru, iar Ronald este intr-un punct in care e pregatit… Va fi un meci mare!”, e sigur antrenorul romanului.

Mizeaza la cota 4.0 pe o victorie a Barcelonei cu Espanyol
Click pe imagine si nu rata o cota de 4.0 pentru un succes al Barcelonei in fata celor de la Espanyol!

Benavidez are, la numai 20 de ani, cifre incredibile in meciurile disputate pana acum: 18 succese, dintre care 17 prin KO, si niciun esec. Pugilistul din Phoenix este primul in clasamentul WBC al categoriei, in care Gavril se afla pe locul 6.

Pe 20 mai, Benavidez l-a invins prin KO tehnic, in repriza a opta, pe Rogelio Medina, in  ultimul din cele 18 meciuri disputate. Mexicanul Medina avea pana atunci un palmares de 37 de victorii si numai sapte infrangeri.

”Simt ca Ronald Gavril are un stil potrivit pentru ca sa-mi demonstrez calitatile, cum am facut-o cu Rogelio Medina. Ca parteneri de sparring am avut si batausi, si boxeri. Orice stil va boxa in acea noapte, voi fi pregatit pentru el”, e optimist americanul.

Ronald Gavril lupta pentru titlul mondial la Las Vegas
Click pe imagine si primesti 200 RON Bonus pentru orice pariu plasat pe meciurile de sambata din La Liga!

David Benavidez are oportunitatea de a deveni cel mai tanar campion mondial din istorie la supermijlocie si, in acelasi timp, cel mai tanar campion mondial la zi, indiferent de categorie.

Unul dintre cei mai mari pugilisti din istorie, Floyd Mayweather, din a carui echipa face parte si Gavril, va asista si el la meci. Romanul se asteapta si la o sustinere puternica din partea romanilor din California și Las Vegas.

Ponturi pariuri box – Ronald Gavril vs David Benavidez

 

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *