Ponturile zilei din tenis masculin 16 aprilie

Ponturile zilei din tenis masculin 16 aprilie

Ieri a debutat la Monte Carlo primul turneu de Masters Series din acest sezon care se desfasoara pe zgura. Astazi se va juca o alta serie de partide din primul tur, iar printre cei care vor evolua astazi ii avem si pe Novak Djokovic sau Milos Raonic. Ponturile zilei din tenis masculin 16 aprilie pentru cele mai interesante partide de la Monte Carlo doar in cele ce urmeaza.

Click pe imagine si profita de cota 22.00 pentru victoria FCSB-ului cu Astra Giurgiu

Biletul zilei din fotbal 16 Aprilie – Pontul-Zilei (Cota 2.20)

Novak Djokovic (9) vs Dusan Lajovic

Ponturile zilei din tenis masculin 16 aprilie

O noua incercare a lui Novak Djokovic de a reveni la forma aratata in sezoanele trecute, atunci ocupa si fotoliul de lider mondial. Sarbul are un inceput de an extrem de slab fiind eliminat in optimi la Australian Open si in turul 2 la Miami si Indian Wells.

La Monte Carlo, Nole, a reusit sa castige trofeul in 2013 si in 2014, iar in 2009 si 2012 a jucat finala, fiind invins in ambele ocazii de Rafael Nadal.

In singurul lor meci direct de pana acum, Djokovic s-a impus cu 6-2 6-1, la Doha in 2015, insa forma aratata de fostul lider mondial in acest sezon nu ne duce spre un astfel de rezultat si la aceasta partida.

Dusan Lajovic a castigat saptamana trecuta challenger-ul de la Le Gossier, iar pentru a ajunge pe tabloul principal de la Monte Carlo a fost nevoit sa joace 2 tururi de calificare, aceasta fiind prima lui prezenta aici.

Ponturile zilei din tenis masculin 16 aprilie Novak Djokovic vs Dusan Lajovic

+5,5 game-uri Lajovic cota 1.40 – Click si pariaza! Peste 9,5 game-uri in primul set cota 1.97 – Click si pariaza!

Click pe imagine si profita de cota 10.00 pentru victoria FCSB-ului cu Astra Giurgiu

Biletul zilei din tenis 16 Aprilie – Pontul-Zilei (Cota 2.64)

Denis Shapovalov vs Stefanos Tsitsipas

Ponturile zilei din tenis masculin 16 aprilie

Unul dintre cele mai interesante meciuri de astazi, intre doi jucatori foarte tineri cu un potential urias in ceea ce priveste viitorul lor in tenis. In singurul lor meci direct de pana acum, Shapovalov a reusit sa se impuna cu 3-0 la seturi.

Shapovalov a reusit in acest sezon sa joace semifinale la Delray Beach si optimi la Miami Open, insa pe zgura nu a reusit pana in prezent rezultate notabile, in 2017 fiind eliminat in primul tur la toate cele 4 turnee la care a evoluat pe aceasta suprafata.

De partea cealalta Tsitsipas a aratat o forma foarte buna in cele doua meciuri din calificari pe care a fost nevoit sa le joace pentru a ajunge pe tabloul principal, pierzand doar 10 game-uri in cele doua partide.

Ponturile zilei din tenis masculin 16 aprilie Denis Shapovalov vs Stefanos Tsitsipas

Peste 22,5 game-uri cota 1.80 – Click si pariaza!

Alte ponturi tenis masculin ATP Monte Carlo

Victorie Albert Ramos cota 1,47- Click si pariaza! Victorie Pierre Hugues Herbert cota 1.55 – Click si pariaza! -6,5 handicap game-uri Raonic cota 1.60- Click si pariaza!

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *