Ponturi tenis Turneul Campionilor Andy Murray vs Stanislas Wawrinka

Ponturi tenis Turneul Campionilor Andy Murray vs Stanislas Wawrinka

ponturi tenis turneul campionilor andy murray vs stanislas wawrinka

Daca in grupa Ivan Landl de la Turneul Campionilor dupa disputarea a doua etape cunosteam deja un semifinalist, in grupa John McEnroe lucrurile nu sunt atat de clare. Liderul mondial Andy Murray impreuna cu Stanislas Wawrinka si Kei Nishikori lupta pentru primele doua locuri in grupa, croatul Marin Cilic fiind deja eliminat. In prima partida a zilei Andy Murray va da piept cu castigatorul US Open, elvetianul Stanislas Wawrinka. Ponturi tenis Turneul Campionilor Andy Murray vs Stanislas Wawrinka doar in cele ce urmeaza.

Numarul I mondial, britanicul Andy Murray a inceput foarte bine aceasta editie a Turneului Campionilor reusind o victorie concludenta, in doua seturi in fata numarului 7 mondial, croatul Marin Cilic.

In urmatorul meci, Murray l-a intalnit pe japonezul Kei Nishikori, cel in fata caruia a pierdut in sferturile de finala ale US Open si care a inceput foarte bine partida reusind sa castige actul inaugural in tie-break. In setul secund Andy a reusit sa faca break-ul in chiar primul game de serviciu al adversarului, insa la 4-3 a pierdut si el pe propriul serviciu pentru ca in game-ul imediat urmator sa castige din nou ,,la primire” si sa-si adjudece in cele din urma setul cu 6-4.

In ultimul act se pare ca oboseala si pierderea setului secund si-a pus amprenta asupra lui Kei Nishikori care si-a pierdut de 2 ori serviciul in primele 2 game-uri in care a servit si chiar daca a reusit sa ii mai ia un break lui Murray nu a fost suficient, niponul cedand si setul secund cu acelasi scor, 6-4.

Confruntarea dintre Andy Murrat si Kei Nishikori a durat 3 ore si 20 de minute fiind cea mai lunga partida din istoria Turneului Campionilor.

Deschide cont la agentia de pariuri online Netbet si pe langa bonusul de 1500 RON, ai si cote speciale pentru derby-ul Madridului dintre Atletico si Real

Adversarul lui Murray din acest meci, favoritul 3 al turneului Stanislas Wawrinka a pornit foarte slab la ATP World Tour Finals 2016, fiind invins in primul meci fara drept de apel de Nishikori cu 6-2 6-3.

Semifinalist in 2013, 2014 si 2015 la Turneul Campionilor elvetianul a reusit sa castige cel de-al 2-lea meci disputat impotriva lui Marin Cilic. Wawrinka s-a impus in doua seturi, ambele incheiate in tie-break, iar cu o victorie in fata lui Murray, ar putea ajunge din nou in semifinale pentru al 4-lea an la rand.

In istoricul duelurilor directe Murray conduce cu 7-4, insa Wawrinka a castigat 3 din ultimele 5 meciuri. Ultima partida directa a avut loc in luna iunie in semifinalele de la Roland Garros atunci cand Murray a reusit sa se impuna cu 3-1 scorul pe seturi.

Ponturi tenis Turneul Campionilor Andy Murray vs Stanislas Wawrinka

Peste 21,5 game-uri in meci cota 1,74 la casa de pariuri online Netbet

Peste 2,5 seturi cota 2,65 la agentia de pariuri online 888Sport. Deschide cont si bucura-te de cote speciale pentru meciul Atletico Madrid vs Real Madrid.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *