Ponturi Pro Vercelli vs Empoli, Avellino vs Virtus Entella şi Spezia vs Frosinone

Ponturi Pro Vercelli vs Empoli, Avellino vs Virtus Entella şi Spezia vs Frosinone

Ponturi Pro Vercelli vs Empoli, Avellino vs Virtus Entella şi Spezia vs Frosinone

Sâmbătă se dispută primele trei partide ale etapei cu numărul 14 din Serie B. Pro Vercelli încearcă să-i facă faţă lui Empoli, Avellino şi Frosinone anunţă un duel destul de echilibrat, în timp ce liderul Frosinone nu concepe să se încurce la codaşa Spezia. Ponturi Pro Vercelli vs Empoli, Avellino vs Virtus Entella şi Spezia vs Frosinone, în materialul următor.

Dacă ești pasionat de ruletă, click pe imagine si poți câștiga un Audi A1!

Pro Vercelli vs Empoli, de la 16:00

Locul 19, Pro Vercelli ar merge mâine la baraj dacă s-ar termina campionatul. Gazdele au acumulat 13 puncte, la fel ca Ternana, Ascoli şi Cesena, echipele de pe locurile retrogradabile. Două goluri fac diferenţa la golaveraj în favoarea lui Pro Vercelli, care poate urca până pe 14, în cazul unei victorii şi a unui joc favorabil al rezultatelor. Gazdele vin după un 1-0 la Novara, primul succes după patru etape cu două egaluri şi două înfrângeri. În faţă le va sta Empoli, echipa de pe 4. Ca să-şi apere locul din play-off, oaspeţii trebuie să înceapă să câştige din nou, după două runde cu un eşec, 1-2 la Salernitana, şi un egal, 1-1 cu Spezia, pe teren propriu. Două puncte avans are Empoli faţă de Carpi, prima echipă care nu se bate la promovare. Doar două întâlniri au mai avut loc între Pro Vercelli şi Empoli – în sezonul 2012-2013, oaspeţii au câştigat tur-retur.

  • Victorie Empoli
Cota 2.24 – Click si pariaza!
  • 2-3 goluri
Cota 1.95 – Click si pariaza!

Începe să câştigi cu adevărat la Pariuri alături de Tipsterii Profesionişti Superpont – Click AICI pentru înscriere GRATUITĂ în Grup!

Avellino vs Virtus Entella, de la 19:00

Locul 13 cu ghinion, Avellino o întâlneşte pe Virtus Entella de pe 17. Gazdele au 17 puncte, cu trei peste oaspeţi. Avellino nu se va baza în poartă pe Ionuţ Radu – goalkeeper-ul împrumutat de la Inter e la naţionala U21. Gazdele vin după un 1-1 la Perugia, prima remiză în opt etape. La o victorie peste baraj, Avellino nu stă cu mult mai bine decât Virtus Entella – oaspeţii sunt la egalitate cu Foggia, prima din zona minată. Mai mult, de cinci etape, Virtus Entella nu mai bate pe nimeni.

  • Egal la pauză sau la final
Cota 1.75 – Click si pariaza!
  • Avellino să câştige o repriză
Cota 1.46 – Click si pariaza!

Cota 4.0 pentru calificarea Croatiei la CM 2018

Click pe imagine si pariaza la cota 4.0 pe calificarea Croatiei la CM 2018!

Spezia vs Frosinone, de la 21:30

Spezia, locul 16, luptă să iasă de la retrogradare, dar noroc n-are – în faţă îi va sta liderul Frosinone. Gazdele au doar o victorie în ultimele şase etape, 4-2 cu Perugia – jumătate din partide le-au pierdut, însă acestea s-au disputat în deplasare. Pe teren propriu, Spezia e după patru victorii şi o remiză! Frosinone, însă, nu e impresionată, deşi a câştigat doar două din cele şapte partide jucate afară sezonul actual. De pe primul loc, oaspeţii ştiu că e o linie subţire între promovarea directă şi chiar ratarea play-off-ului – numai patru puncte sunt între Frosinone şi Carpi, echipa de pe locul 9!

  • Egal la pauză sau la final @ Cota
Cota 1.60 – Click si pariaza!
  • 2-3 goluri @ Cota
Cota 2.00 – Click si pariaza!

Sursa foto: youtube

Ponturi Pro Vercelli vs Empoli, Avellino vs Virtus Entella şi Spezia vs Frosinone

Tipserii recomanda:  Ponturi si bilete pariuri 17.10.2018

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *