Ponturi tenis masculin Australian Open calificari ultimul tur

Ponturi tenis masculin Australian Open calificari ultimul tur

Ploaia a cam dat peste cap planurile organizatorilor in ceea ce priveste turneul calificarilor pentru primul Grand Slam al anului, Australian Open. Cu toate acestea, trebuie sa se gandeasca la o solutie pentru ca turneul nu va putea incepe fara un tabloul complet. Noi ne facem datoria si va vom oferi in articolul urmator ponturi tenis masculin Australian Open calificari ultimul tur pentru meciurile Yuki Bhambri vs Peter Polansky si Andrea Collarini vs Vaclav Safranek, cu mentiunea ca inca nu se cunosc orele de desfasurare a partidelor.

Click pe imagine si profita de cota 10.00 pentru victoria Realului Madrid cu Villareal

Cota 10.0 pentru Real sa castige cu Villarreal plus 60 de zile Abonament Premium!

Yuki Bhambri (15) vs Peter Polansky (26)

Ponturi tenis masculin Australian Open calificari ultimul tur

Pentru a 3-a oara cand cei doi jucatori se intalnesc in cariera, dar prima care va avea loc pe hard. Pana acum Polansky a castigat anul trecut in primul tur al calificarilor de la Roland Garros, iar indianul Bhambri in cadrul turneului challenger de la Ilkley.

Australian Open este singurul turneu de Grand Slam pe tabloul principal al caruia a fost si Yuki Bhambri. Indianul a reusit aceasta performanta in 2015 si 2016, insa de fiecare data a pierdut in primul tur. A ajuns in acest an pana in optimi la Pune, iar in primele doua tururi de aici a dispus de Brayden Schnur si Carlos Taberner.

De partea cealalta Peter Polansky are sansa sa participe pentru a 3-a oara in cariera la Australian Open, turneu la care insa a pierdut in primul tur atat in 2009 cat si anul trecut. Polansky nu a pierdut niciun set in primele 2 meciuri reusind sa dispuna de Joao Dominguez si Christian Harrison.

Ponturi tenis masculin Australian Open calificari ultimul tur Yuki Bhambri vs Peter Polansky

+1,5 handicap seturi Polanski

Cota 1,53 – Click si pariaza!

Click pe imagine si profita de cota 10.00 pentru orice pariu de tipul 1×2 la meciul Liverpool vs Manchester City

Pariaza la Liverpool vs Man. City pe 1, X sau 2 la cota speciala 10.0!

Andrea Collarini vs Vaclav Safranek

Ponturi tenis masculin Australian Open calificari ultimul tur

Este pentru prima data cand cei doi jucatori se intalnesc in cariera, iar fiecare dintre ei are sansa sa se regaseasca pentru prima data in cariera pe tabloul principal de la Australian Open.

Argentinianul Andrea Collarini si-a batut deja cea mai buna performanta la un turneu de Grand Slam prin atingerea ultimului tur al calificarilor, pana acum sud-americanul fiind invins de fiecare data in primul tur. Pentru a ajunge in aceasta faza el i-a invins pe brazilianul Joao Sousa si pe italianul Federico Gaio.

De partea cealalta Vaclav Safranek are ocazia sa participa la al 2-lea turneu de Grand Slam consecutiv dupa ce a fost eliminat in primul tur al ultimei editii de US Open. Cehul a dispus in primul tur al acestui turneu de favoritul 32, Renzo Olivo, iar in turul precedent a trecut de Andrew Withington.

Ponturi tenis masculin Australian Open calificari ultimul tur Andrea Collarini vs Vaclav Safranek

Safranek castiga

Cota 1,45 – Click si pariaza!

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *