Salernitana vs Frosinone – Duel complicat pentru oaspeti!

Ponturi pariuri - Salernitana vs Frosinone

Ponturi pariuri – Salernitana vs Frosinone

Salernitana vs Frosinone
Competitie: Serie B, etapa 39
Data si ora: 01 mai, 21:30
Stadion: Stadio Arechi

Statistici si avancronica Salernitana vs Frosinone

Ultima intalnire: Frosinone vs Salernitana 1-3 (Campionat)

Forma Salernitana (ultimele 5 partide): E I V E E

Forma Frosinone (ultimele 5 partide): E E I I V


Click AICI si pariaza pe echipele tale favorite la agentia de pariuri online Maxbet – Ai si Bonus de bun venit in limita a 900 RON!


Chiar daca ocupa doar locul 10 in Serie B, cu 51 de puncte, Salernitana se bucura de una dintre cele mai bune aparari din campionat, cu 36 de goluri inacasate. In cele 38 de etape disputate pana acum, echipa a adunat 12 victorii, 15 remize si 11 esecuri. Cu toate astea, gazdele se afla intr-o forma de joc foarte buna, cu o singura infrangere suferita in ultimele 10 etape consecutive. De altfel, Salernitana se descurca bine atunci cand joaca acasa, acolo unde a pierdut in doar trei randuri in actualul sezon.

Frosinone are sanse reale de a se califica in primul esalon al fotbalului din Italia, aflandu-se in varful clasamentului, cu 65 de puncte. Pana in prezent, echipa s-a impus de 18 ori, a remizat in 11 randuri si a pierdut doar 9 dueluri, meciuri in care a marcat 50 de goluri, incasand 38. Desi oaspetii vin dupa o victorie cu Spezia, scor 2-0, trebuie mentionat ca aceasta a fost prima dupa o serie de 5 etape. Frosinone nu impresioneaza in jocurile disputate in deplasare, cu doar 25 de puncte obtinute in acest campionat, din 57 posibile.

PROFITA de COTA MARITA dorita cu un simplu click pe una dintre imagini!


Predictie Salernitana vs Frosinone

Salernitana s-a impus in turul campionatului cu scorul de 1-3, lucru ce siguranta duce la dorinta de razbunare a oaspetilor de astazi. Chiar daca Frosinone ocupa o pozitie mult mai buna in clasament, favoriti sunt gazdele, care se afla intr-o dinamica mult mai buna. Totusi, personal voi miza pe un rezultat pozitiv al echipei oaspete. De altfel, cred ca vom asista la o partida in care sunt sanse sa vedem multe goluri.

Ponturi pariuri – Salernitana vs Frosinone

sursa foto: raisport.rai.it

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *