Select your Top Menu from wp menus

Ponturi pariuri Phoenix Suns vs Memphis Grizzlies – NBA – 5 Noiembrie 2018

Pentru cel de-al doilea pont al zilei, mergem pe Talking Stick Resort Arena din Phoenix, acolo unde începând cu ora 03.00, Suns întâlnește pe Memphis Grizzlies, una dintre premiantele acestui debut de sezon.

Phoenix Suns 

Deși a ales prima în draft, înregimentându-l pe DeAndre Ayton și l-a luat și pe Ariza, jucător de bază în formația câștigătoare de conferință a lui Rockets de anul trecut, Phoenix Suns nu se regăsește și merge pe aceeași linie de sezonul trecut când a fost cel mai slab bilanț din intreaga ligă.

Nimeni nu știe ce se întâmplă cu formația sârbului Kokoskov, care chiar aliniază o formație de calitate, cu Ayton, Ariza, Anderson și mai ales cu Devin Booker, jucător de 20+ puncte meci de meci.

După victoria cu Mavericks din prima partidă a sezonului, au urmat 7 înfrângeri consecutive pentru Suns, care ocupă ultima poziție în Conferința de Vest.

Memphis Grizzlies

“Ursuleții” au resimțit din plin sezonul trecut absența liderului Mike Conley și au eșuat lamentabil, fâcând unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria francizei. Acum liderul a revenit și formează din nou alături de Marc Gasol un cuplu de temut care va lupta la pozițiile fruntașe ale conferinței.

Grizzlies a început bine sezonul și a înregistrat 5 victorii în primele 7 partide, trecând de 2 ori de Utah Jazz, de Wizzards, Hawks și de adversara din această noapte.

Ca și în sezoanele precedente, oaspeții se bazeaza în special pe o foarte bună organizare defensivă, având doar 100 puncte/primite în medie până acum și 6 meciuri din 7 în care adversarul a înscris maxim 100 puncte.

Grizzlies are o echipă bună, cu Conley principalul artizan ofensiv 20,9 puncte și 6.00 assisturi pe meci și cu Gasol imbatabil sub panou, cu 9 rebounds/meci.

Cote pariuri Phoenix Suns vs Memphis Grizzlies

Vezi aici intreaga oferta de pariuri pentru Phoenix Suns  vs Memphis Grizzlies

Pont recomandat Phoenix Suns vs Memphis Grizzlies

Cred într-o revenire a celor de la Suns pe viitor, însă nu în această partidă cu Grizzlies,oaspeții fiind o echipă mult mai omogenă și mult mai serioasă, care cu siguranță vrea să steargă impresia sezonului trecut. Cu această echipă, cu Conley și Gasol în prim plan, Grizzlies a fost o obisnuită a play off-ului în ultimii ani și o echipă extrem de greu de învins. Merg pe victoria oaspeților care sunt și într-o formă mult mai bună.

Click aici si pariaza – Primul pariu e fara risc pana la 300 RON

 

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100 ROTIRI GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100 ROTIRI GRATIS