Select your Top Menu from wp menus

Ponturi pariuri Lituania vs Romania Liga Natiunilor 11 octombrie 2018

Tricolorii caută prima victorie din Liga Naţiunilor la Vilnius, în Lituania, joi 11.10.2018 de la ora 21:45. Partida are loc în seria C, grupa 4, din care mai fac parte Serbia şi Muntenegru. Dacă lituanienii nu au fost în viaţa lor la un turneu final, tricolorii vor să lege Euro 2020 de Euro 2016, mai ales că Bucureştiul va fi unul din oraşele gazdă. Din nouă dueluri directe, România a câştigat opt – singurul eşec a fost la Cluj, 0-3, acum zece ani.

Lituania

Cea mai slabă echipă din grupă nu a reuşit să dea gol sau să ia vreun punct până acum din 0-1 cu Serbia şi 0-2 în Muntenegru. Şansa gazdelor de a-i surprinde pe oaspeţi (indiferent de nume) e terenul sintetic, dar nici asta nu mai e ceva atât de rar în fotbalul ultimilor ani. Lituania a pierdut ultimele trei meciuri oficiale jucate acasă, 1-2 cu Slovacia, 0-3 cu Scoţia şi 0-1 cu Anglia.

Tricolorii vor avea în faţă o echipă experimentată – peste jumătate din titulari au minim 30 de ani. Veteranul Tomas Mikuckis, Andriuškevičius şi Ovidijus Verbickas sunt cele mai importante nume care nu au mai prins lotul.

România

Sub comanda lui Cosmin Contra, tricolorii arată altceva decât cu Daum. Chiar dacă jocul nu avea cum să crească semnificativ, se vede cu ochiul liber altă determinare şi asta a dus la un singur meci pierdut în zece cu noul selecţioner (0-3 amical cu Olanda). 0-0 cu Muntenegru şi 2-2 în Serbia au reprezentat primele două rezultate din Liga Naţiunilor.

Deplasările cu noul selecţioner au arătat bine, cu gol în fiecare meci – în singura oficială, Contra s-a întors cu un 1-1 din Danemarca. A urmat 2-1 amical în Israel şi remiza de la Belgrad, când tricolorii au revenit de două ori, prin Stanciu şi Ţucudean.

Problemele de lot, însă, au afectat cel puţin defensiva – cu Bălaşa, Chiricheş şi Dragoş Grigore accidentaţi, Contra l-a rechemat pe Gabi Tamaş. La mijloc lipsesc tot din motive medicale Budescu şi Pintilii, iar din atac Florin Andone, care a intrat recent în program normal la Brighton.

România, echipa probabilă: Tătăruşanu – Manea, Săpunaru, Tamaş, Toşca – P. Anton, R. Marin – Chipciu, Stanciu, Mitriţă – Ţucudean

Cote pariuri Lituania – România

Da click aici daca vrei sa vezi toate pariurile disponibile

Pont Lituania – România

Chiar dacă nu are amintiri plăcute de la ultima deplasare pe sintetic (0-0 în Kazahstan), naţionala pleacă favorită în faţa Lituaniei. În primul rând, gazdele nu par a avea puterea să ne pună probleme. Apoi, Contra se bucură de cel puţin trei oameni aflaţi în formă şi care au marcat în weekend, Răzvan Marin, Keşeru şi Ţucudean.

Foarte bine organizate, dar fără multe goluri marcate – aşa au arătat până acum echipele antrenate de Contra şi acesta pare să devină şi profilul naţionalei. Nu mai rămâne decât ca atacul să-şi facă treaba. Pentru Tătăruşanu, o normalitate ar fi să nu încaseze la Vilnius.

Pronostic recomandat – 2-3 goluri la cota 1.92 la efortuna.ro

Pariaza aici pronosticul la Fortuna cu bonus de 100 lei!

About The Author

Related posts

1 Comment

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100 ROTIRI GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100 ROTIRI GRATIS