Botosani ne-a obisnuit cu meciuri spectaculoase

Ponturi fotbal Liga I FC Botosani vs Astra Giurgiu

Data si ora –  8 septembrie, 2017

Stadion – “Municipal” (Botosani)

Ultima intalinire directa – FC Botosani vs Astra Giurgiu 0-3 (6 martie 2017, Liga I)

Forma FC Botosani (ultimele cinci meciuri): I V I V V

Forma Astra Giurgiu (ultimele cinci meciuri): V E E V E

Echipa probabila FC Botosani: Cobrea – Ungurusan – Miron – Burca – Bordeianu – Tincu – Roman – Tarsa – Bus – Ciaccheri

Echipa probabila Astra Giurgiu: Ivanov – Belu – Polczak – Bejan – Stan – Radunovic – Mrzljak – Dandea – Balaure – Abang – Marquinhos

Sursa foto: prosport.ro

FC Botosani vs Astra Giurgiu este prologul rundei cu numarul 9 din Liga I, campionatul care s-a reluat dupa doua saptamani de pauza, datorita partidelor din preliminariile Campionatului Mondial.

Ponturi fotbal Liga I FC Botosani vs Astra Giurgiu
Click pe imagine, plaseaza un pariu de cota minim 1.20 pe un meci de la US Open, si vei primi Bonus 200 RON indiferent de rezultatul pariului plasat!

Ponturi fotbal Liga I FC Botosani vs Astra Giurgiu

FC Botosani are ganduri mar pentru aceasta stagiune, iar dupa cum s-a prezentat dupa opt runde, pare capabila sa fie surpriza sezonului. Moldovenii ocupa locul 4, cu 16 puncte, cu trei mai putine decat echipele de pe primul loc, insa jucatorii au inceput sa acuze efortul sustinut din multe meciuri. Astfel, in precedentele trei etape a pierdut de doua ori si de fiecare data in fata unor echipe cu pretentii la titlu, pecum CSU Craiova si FCSB. Pe de alta parte a punctat la capitolul ofensiva, fiind a doua echipa cu cele mai multe goluri marcate.

  • Peste 1,5 goluri @ cota 1.42 – pariaza la casa de pariuri Unibet si ai primul pariu fara risc pana la 250 RON

Astra Giurgiu a pierdut aproape toata echipa de titulari la inceputul acestui sezon, dar contrar faptului ca a redus drastic cheltuielile, se tine foarte bine,aflandu-se pe locul 6, cu 15 puncte. Angrenata in tururile preliminare ale Europa League, a fost nevoita sa abordeze jocuri bune cu o alta garnitura, drept pentru care multe dintre meciuri s-au terminat la egalitate. Important este ca Edi Iordanescu s-a facut inteles, iar Astra este neinivnsa de cinci meciuri, marcand cel putin un gol in patru dintre jocuri.

Ambele echipe au aratat bine de-a lungul partidelor disputate pana acum. Totusi sunt echipe marcatoare, ceea ce ar putea face ca spectacolul sa fie prezent din nou.

 Ponturi fotbal Liga I FC Botosani vs Astra Giurgiu

Ponturi fotbal Liga I FC Botosani vs Astra Giurgiu

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *