Select your Top Menu from wp menus

Continua dezastrul la Dinamo si cu Dusan Uhrin? – Bookmakerii o vad cu sanse de 10X mai mari la retrogradare decat la titlu

Dinamo Dusan Uhrin

Dinamo trece prin cel mai negru moment din istorie. Câinii roșii se întrec în recorduri negative și par a nu găsi prea curând soluția salvatoare. După ce a terminat pe locul 9 (cea mai slabă clasare all-time), gruparea din Ștefan cel Mare a început dezastruos și noul sezon. Niciodată nu a avut un asemenea start, iar bookmakerii au avut o reacție pe măsură. Casele de pariuri nu au încredere că situația se va schimba și au venit cu o ofertă ce părea de neconceput în urmă cu câțiva ani.

Pariază pe Liga 1 și bucură-te de un bonus de bun venit de până la 500 lei!

Dinamo în criză | Cota 150 la titlu și 15 la retrogradare

Liga 1 titlu

CFR Cluj este văzută cu șanse mari la câștigarea titlului, pentru al treilea an la rând. FCSB are cota 4.00, iar Viitorul vă poate ajuta să vă multiplicați de 7X investiția. Dinamo îi poate îmbogăți pe pariori, chiar dacă e un scenariu care nu poate fi plauzibil. După primele trei etape, alb-roșiii aveau 0 puncte, 0 goluri marcate și 8 primite.

Dinamo are cota 150 la titlu dar, în ceea ce privește retrogradarea, cota este de 10 ori mai mică. Este și normal din moment ce câinii au învins numai o nou-promovată în primele 5 etape și ocupă penultimul loc în clasament.

Liga 1 retrogradare

Dinamo în criză | Șanse mici pentru câini și la playoff

În ceea ce privește lupta pentru accederea în playoff, Dinamo este văzută cu a 9-a șansă. Mai bine decât ea sunt Poli Iași, Gaz Metan, FC Botoșani sau Astra. Lucrurile se pot schimba din moment ce Dusan Uhrin jr. a devenit antrenor în Ștefan cel Mare. Cehul este avantajat și de program – debutează în deplasare cu Chindia, după care are meci acasă cu Hermannstadt.

Liga 1 playoff

În momentul de față, Dinamo are de recuperat șase puncte față de locurile de playoff. Noul antrenor este obligat să obțină rapid rezultate și să încheie conflicul dintre conducere și suporteri.

Superbet

Toate avancronicile oferite de tipserii Pontul-Zilei le găsiţi AICI, în categoria special dedicată meciurilor din sportul rege.

About The Author

9 ani de presă sportivă

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
50 RON GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 50 RON GRATIS