Perugia vs Cesena – Trei cote fara emotii pentru ultimul meci al rundei din Serie B

Ponturi pariuri fotbal Italia - Perugia vs Cesena

Ponturi pariuri fotbal Italia – Perugia vs Cesena

Luni, de la 21:30, Perugia si Cesena inchid etapa a 22-a din Serie B. Gazdele, locul opt, ultimul de play-off, nu-si permit pasi gresiti cu antepenultima clasata, daca vor sa se bata la promovarea in Serie A. Totusi, Cesena, in ciuda parcursului simetric acasa-deplasare, e imprevizibila. Ponturi pariuri fotbal Italia – Perugia vs Cesena, in materialul urmator.

OFERTA DE NEREFUZAT LA NETBET – TE INSCRII CU UN CLICK AICI SI 1500 DE LEI SUNT AI TAI FARA NICIUN EFORT

Cu o singura victorie in ultimele opt etape (1-0 cu Pro Vercelli), Perugia risca sa piarda locul de play-off. Gazdele au cinci egaluri in opt meciuri si doua esecuri in ultimele doua deplasari, 1-2 la Spezia si Salernitana. Acasa, Perugia nu a mai pierdut de patru jocuri, de la 0-2 cu Carpi, in octombrie 2016.

Perugia, echipa probabila: Elezaj – Volta, Belmonte, Di Chiara, Dezi, Acampora, Zebli, Moudoumbou, Bianchi, Buonaiuto, Drole

Cesena, echipa probabila: Agazzi – Ligi, Renzetti, Perticone, Balzano, Rigione, Cinelli, Laribi, Vitale, Ciano, Rodriguez

Te-ar mai putea interesa si:

Brest vs Red Star – Trei cote bune pentru victoria liderului din Ligue 2

Cupa Africii – Fa bani pe meciurile decisive din Grupa B!

Ultima echipa la care a jucat Mutu in Italia ocupa locul 20, primul retrogradabil in Serie C. Situatia nu e, insa, critica – daca invinge, Cesena urca si peste pozitiile de baraj, pana pe 16. Scenariul nu e imposibil, avand in vedre ca echipa vine dupa un 2-1 la Sassuolo in Cupa. In campionat, insa, Cesena, desi are patru victorii consecutive acasa, are si sase infrangeri la rand pe terenurile din deplasare! Mai mult, in Serie B, nu a castigat niciodata afara sezonul actual.

sursa foto: tifogrifo.com

Ponturi pariuri fotbal Italia – Perugia vs Cesena

Ponturi pariuri fotbal Italia – Perugia vs Cesena

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *