Juventus vs Palermo – Pune toti banii pe gazde!

Ponturi pariuri fotbal Italia – Juventus vs Palermo

Ponturi pariuri fotbal Italia – Juventus vs Palermo

Vineri, de la 21:45, Juventus si Palermo deschid etapa a 25-a din Serie A. Partida dintre lider si locul 18 nu poate avea decat o singura favorita. In special acasa, Juve e de nebatut, cu atat mai putin de catre Palermo, ocupanta primului loc retrogradabil si una din victimele preferate ale Batranei Doamne in ultimii ani. Noi zicem ca Juve nu se va menaja fiindca are nevoie de un antrenament-oficial bun inainte de meciul de la FC Porto. Ponturi pariuri fotbal Italia – Juventus vs Palermo, in materialul urmator.

WINMASTERS VINE CU O OFERTA FARA SECRETE – BONUS DE 1000 DE LEI FARA CLAUZE ASCUNSE DOAR CU UN CLICK AICI

Cu Barzagli si Chiellini incerti, cel mai probabil Massimiliano Allegri ii va menaja pentru a-i avea suta la suta apti saptamana viitoare la optimea de Liga Campionilor de la Porto. Juve nu are niciun egal sezonul acesta in Serie A, iar un esec e exclus vineri seara. La Torino, in campionat, Batrana Doamna are 28 de victorii la rand, 29, zicem noi, dupa duelul cu Palermo.

Juventus, echipa probabila: Buffon – D. Alves, Benatia, Bonucci, Alex Sandro, Marchisio, Khedira, Cuadrado, Dybala, Pjaca, Higuain

Palermo, echipa probabila: Posavec – Goldaniga, Gonzalez, Andelkovic, Rispoli, Henrique, Gazzi, Jajalo, Aleesami, Nestorovski, Trajkovski

Palermo care, pe langa problemele cotidiene, nu se poate baza pe Rajkovic, Fulignati, Lo Faso si Silva. Sicilienii au o singura victorie in ultimele sapte etape, 1-0 cu sora de suferinta Crotone. Palermo a cedat ultimele noua intalniri cu Juventus fara ca macar sa marcheze, inclusiv in tur, scor 0-1.

sursa foto: IndoNewYork Soccer

Ponturi pariuri fotbal Italia – Juventus vs Palermo

Ponturi pariuri fotbal Italia – Juventus vs Palermo

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *