Select your Top Menu from wp menus

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa D

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa D

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa D

Grupa D a Gold Cup 2019, alcătuită din Statele Unite, Panama, Trinidad Tobago şi Guyana, aduce două din primele patru favorite la titlu. Statele Unite şi Panama nu ar trebui să aibă probleme, cel puţin, la calificarea din grupe.

SUA dă principala bătălie cu Mexic – atât pentru trofeu, cât şi pentru supremaţia în Gold Cup – cu şase titluri, americanii sunt la unul singur în spatele mexicanilor. Din 1991, de la reorganizarea competiţiei, SUA nu a ratat nicio participare şi a fost gazdă la fiecare turneu. Şi în prezent e deţinătoarea titlului, după 2-1 în finala cu Jamaica.

Cu Pulisic de la Chelsea şi McKennie de la Schalke, americanii speră să-şi apere trofeul şi să şteargă din dezamăgirea ratării Mondialului de vara trecută, primul turneu de acest gen ratat din 1986 încoace.

Click pe poză şi profită de ofertă!

Cotată cu şansa a patra la câştigarea trofeului, naţionala statului Panama va fi prezentă pentru a noua oară la Gold Cup. A jucat două finale, în 2005 şi 2013, iar la ultima ediţie a ieşit din sferturi, eliminată de Costa Rica. A jucat în grupe tot cu SUA şi a fost 1-1.

Cu fostul dinamovist Penedo în poartă, Panama s-a calificat în premieră anul trecut la Mondial. Clasarea pe trei în preliminarii, peste SUA, i-a adus şi prezenţa la Gold Cup 2019.
În prezent, moralul nu e cel mai bun – naţionala nu a mai câştigat de peste un an, de la 1-0 amical cu Trinidad Tobago (adversară acum în grupă) în aprilie 2018! Au urmat 14 partide, cu 11 înfrângeri şi doar trei remize! Doar trei jucători din lotul actual evoluează în Europa, doi în ligile inferioare din Spania, unul în Slovacia.

Click pe poză şi profită de ofertă!

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa D

Trinidad Tobago poate spera să-i sufle locul secund naţionalei din Panama, având în vedere că americanii par abonaţi la prima poziţie. Echipa e pentru a zecea oară la Gold Cup, acolo unde cel mai sus a ajuns acum 46 de ani, în finala pierdută cu Haiti. Acum, Trinidad Tobago s-a calificat chiar dacă a terminat ultima în preliminariile mondiale CONCACAF.

Mijlocaşul lateral Levi Garcia e singurul care joacă în Europa, la Beitar Ierusalim. Problema principală ar fi că echipa nu a marcat în şase din ultimele şapte apariţii, iar 2-0 amical cu Emiratele Arabe Unite e singurul succes din ultimul an şi trei luni.

Click pe poză şi profită de ofertă!

Guyana e a doua debutantă la Gold Cup 2019, alături de Bermuda. Cele două au, de altfel, ultimele şanse la trofeu, conform cotelor la pariuri. Guyana a ajuns la turneul final după ce a prins un loc 7 în Liga Naţiunilor, dar şi acolo era să fie cu probleme – naţionala a câştigat cu 3-0 la masa verde un meci încheiat 2-2 pe teren cu Barbados, fiindcă adversarii au folosit doi jucători ineligibili. Numele din lot nu spun nimic, dar 13 din cei 23 de jucători evoluează în Europa, 11 în ligile din Anglia.

Click pe poză şi profită de ofertă!

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa D

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100 ROTIRI GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100 ROTIRI GRATIS