Select your Top Menu from wp menus

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa C

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa C

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa C

Grupa C de la Gold Cup e alcătuită din Curacao, El Salvador, Honduras şi Jamaica. După cotele făcute de bookmakeri, este grupa cu cele mai mici şanse de a da o câştigătoare Gold Cup – în alte cuvinte, cea mai slabă din cele patru. Jamaica ar avea prima şansă, urmată de Honduras. Prezentă la jumătate din cele 24 de ediţii, fără să câştige vreun trofeu, Jamaica e finalista ultimelor două turnee – în 2015 a pierdut 1-3 cu Mexic, iar în 2017 1-2 cu Statele Unite.

Naţionala care organizează şi ea meciuri la Gold Cup 2019, alături de SUA şi Costa Rica, se bazează în majoritate pe internaţionali care evoluează în MLS, 13 din lotul de 23. Grupul, însă, este unul neexperimentat – doar Darren Mattocks are mai mult de cinci goluri (17). Sunt, însă, şase jucători cu peste 30 de selecţii, cu Je-Vaughn Watson lider (78).

Click pe poză şi profită de ofertă!

La 38 de ani de la singurul triumf în Gold Cup, naţionala statului Honduras pregăteşte a 19-a participare – din ultimele 14 turnee, nu l-a ratat decât pe cel din 2002. Honduras a avut o perioadă bună relativ de curând, când a legat două participări şi la Mondiale, în 2010 şi 2014. Chiar ratarea calificării în Rusia 2018 i-a adus prezenţa la Gold Cup – locul 4 într-o grupă cu Mexic, Costa Rica, Panama, SUA şi Trinidad Tobago, naţionala a mers la baraj cu Australia şi a fost învinsă. S-a ales, însă, cu asigurarea participării la turneul ce începe la finalul săptămânii.

Honduras se bazează pe un lot experimentat, chiar dadă niciun jucător nu are mai mult de nouă goluri. Internaţionalii care vin de la cele mai importante cluburi sunt Emilio Izaguirre (102 selecţii, Celtic Glasgow), Andy Najar (36 de selecţii, Anderlecht) şi Anthony Lozano (30 de selecţii, Girona).

Click pe poză şi profită de ofertă!

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa C

El Salvador poate spera la o surpriză, conform cotelor de la pariuri. Naţionala prezentă la ultimele şase Gold Cupă şi-a asigurat calificarea cu destule emoţii – a prins ultimul loc din Liga Naţiunilor, 10, la egalitate de puncte cu Montserrat şi un avans de doar două goluri. A contat mult, desigur, şi victoria din meciul direct, 2-1 în deplasare, dar decisiv a fost succesul 2-0 cu Jamaica, din ultima etapă.

Finalistă Gold Cup în două rânduri (1963, 1981), El Salvador are doar şase jucători care evoluează peste hotare, din lotul de 23. Cu 14 goluri în 40 de selecţii, atacantul Nelson Bonilla de la Bangkok United e cel mai titrat.

Click pe poză şi profită de ofertă!

Alături de Martinica, selecţionata din Curacao are cele mai mare multiplicator, 251, la câştigarea trofeului, de unde ar trebui să ne dăm seama de valoarea lotului. Naţionala exotică a terminat de două ori pe podiumul Gold Cup, dar în altă eră a fotbalului, 1963 şi 1969. A lipsit de la turnee între 1977 şi 2017 – ori nu s-a calificat, ori nu s-a înscris în preliminarii. Curacao a reapărut în 2007, trei înfrângeri din trei, golaveraj 0-6.

Moralul, cel puţin, ar trebui să fie unul bun, având în vedere că echipa vine după ce a câştigat King’s Cup la începutul lui iunie, 3-1 cu India şi succes la lovituri de departajare cu Vietnam. Şi la Gold Cup, Curacao s-a calificat en-fanfare, trei victorii în patru meciuri şi golaveraj 22-2, cele mai multe reuşite ale unei naţionale din cele 34 înscrise în Liga Naţiunilor, zona CONCACAF.

Click pe poză şi profită de ofertă!

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa C

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100 ROTIRI GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100 ROTIRI GRATIS