Select your Top Menu from wp menus

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa B

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa B

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa B

Grupa B de la Gold Cup 2019 e alcătuită din Costa Rica, Haiti, Insulele Bermude şi Nicaragua. Singura naţională care poate emite pretenţii e cea din Costa Rica – chiar şi aşa, are o cotă de aproape 9 la câştigarea Gold Cup. Destul de mult, dar nu imposibil, pentru echipa care atingea sferturile mondiale la turneul din Brazilia 2014. Costa Rica a fost prezentă, de asemenea, la Mondialul de anul trecut, fără să treacă de grupe.

Campioană în trei rânduri la Gold Cup, Costa Rica nu a mai câştigat titlul de 30 de ani. La ultimele şapte ediţii a trecut de fiecare dată de grupe, iar la ultima participare a jucat în semifinale chiar. Fundaşii Óscar Duarte de la Espanyol, Bryan Oviedo de la Sunderland şi Cristian Gamboa de la Celtic, plus Celso Borges de la mijloc (Göztepe) sunt singurii internaţionali din Europa. Cu nouă jucători trecuţi de 30 de ani, Costa Rica se bazează pe experienţă la Gold Cup 2019 şi pe faptul că e una din cele trei ţări organizatoare, alături de SUA şi Jamaica.

Click pe poză şi profită de ofertă!

Haiti e favorita bookmakerilor la locul secund din grupa B. Doar cu şanse teoretice la trofeu, naţionala cu o prezenţă la Campionatul Mondial (1974) are destulă experienţă la Gold Cup – Haiti are un triumf, în 1973, iar din ultimele trei ediţii a ratat-o doar pe ultima.

Cu patru victorii din patru şi golaveraj 19-2, Haiti a ajuns la Gold Cup după ce a câştigat Liga Naţiunilor. A avut parte de un prim antrenament bun, 13-0 cu Insulele Sint Maarten, apoi 2-1 cu Saint Lucia, 2-0 cu Nicaragua, peste care va da şi în grupă, plus 2-1 cu Cuba.

Click pe poză şi profită de ofertă!

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa B

Click aici si ai un bonus de maxim 450 RON LA deschiderea unui cont nou

Cu un multiplicator aproape de 20, Nicaragua are şanse minime în meciul de debut la Gold Cup, cu Costa Rica. Naţionala se poate declara mulţumită că s-a calificat pentru prima oară în istorie a doua oară consecutiv la Gold Cup – până în 2017, avea fix trei prezenţe, în 2009, 1967 şi 1963. La ediţia precedentă, a pierdut toate cele trei meciuri din grupă, golaveraj 1-7.

Învinsă de Haiti în Liga Naţiunilor, Nicaragua a avut ceva emoţii, dar a prins până la urmă un loc la Gold Cup datorită golaverajului. Cei doi internaţionali din ligile inferioare din Grecia şi Spania nu pot reprezenta garanţia vreunui succes pentru Nicaragua, care a avut parte de un ultim amical de foc înainte de Gold Cup, 1-5 cu Argentina.

Click pe poză şi profită de ofertă!

În fine, Insulele Bermude completează grupa B a Gold Cup. Prezentă în premieră la turneu, naţionala e una din cele două debutante, alături de Guyana (pe care a învins-o cu 1-0 în ultimul amical). După 1-3 cu Aruba în primul meci din Liga Naţiunilor, planurile nu duceau la Gold Cup – totul s-a schimbat, însă, şi echipa a reuşit calificarea după 12-0 cu Sint Maarten, 1-0 cu El Salvador şi surprinzătorul 3-1 din Republica Dominicană.

De altfel, naţionala exotică din Bermude se poate lăuda cu Gold Cup 2019 ca fiind primul turneu din istorie – de prezenţa la Mondial nu se poate pune problema, iar până acum echipa nu a prins nici Cupa Caraibelor. Cu un lot fără debutanţi, Insulele Bermude îşi pun speranţele în şapte internaţionali din ligile inferioare engleze.

Click pe poză şi profită de ofertă!

Ponturi pariuri fotbal Gold Cup 2019 Grupa B

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100 ROTIRI GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100 ROTIRI GRATIS