Dijon vs Marseille, amânat pentru sâmbătă din cauza ceţii – Cota de 3.20 ce nu trebuie ratata!

Ponturi pariuri fotbal Franta - Dijon vs Marseille

UPDATE – Partida a fost amânată pentru sâmbătă, ora 15:30, din cauza ceţii!

Ponturi pariuri fotbal Franta – Dijon vs Marseille

Vineri, de la 21:45, Dijon si Olympique Marseille deschid etapa a 17-a din Ligue I. Cu o singura victorie din septembrie incoace, gazdele au ajuns în zona fierbinte a clasamentului. Marseille nu sta nici ea mult mai bine – e la mijlocul ierarhiei fiindca n-a mai reusit sa lege doua victorii din mai! Ponturi pariuri fotbal Franta – Dijon vs Marseille, in materialul urmator.

MIZEZI LA UNIBET SI AI 150 DE LEI PARIU FARA RISC LA INREGISTRARE – BONUS CU UN CLICK AICI: RAMBURS PANA LA 150 DE LEI LA PRIMUL PARIU DACA N-AI AVUT NOROC

dijonCu Bouka Moutou eliminat etapa trecuta, plus accidentatii Martin si Balmont, Dijon spera sa sparga ghinionul si sa castige dupa sapte meciuri – trei esecuri si patru egaluri. Ultimul succes, 1-0 cu lanterna rosie Lorient, dateaza din 22 octombrie! Locul 15, la doua puncte de baraj, nou-promovata a pierdut singurul meci jucat cu Marseille pe teren propriu in urma cu cinci ani, scor 2-3 in sezonul 2011-2012.

Dijon, echipa probabila: Reynet – Varrault, Loties, Rufli, Chafik, Abdelhamid, Abeid, Marie, Lees Melou, Tavares, Diony

Olympique Marseille, echipa probabila: Pele – Fanni, Rolando, Hubocan, Sakai, Vainqueur, Thauvin, Lopez, Zambo Anguissa, Gomis, N’Jie

omSi fara patru accidentati (Cabella, Diarra, Bedimo si Diaby), Marseille spera sa castige primul joc in deplasare sezonul actual – cele opt meciuri afara din acest sezon au adus cinci esecuri si trei egaluri, bilant dezamagitor pentru fanii lui l’OM. Oaspetii sunt abia pe 10, la sase puncte de primul loc european, dar vin cu moral bun dupa 3-0 etapa trecuta cu Nancy.

sursa foto: footyheadlines.com

Ponturi pariuri fotbal Franta – Dijon vs Marseille

Ponturi pariuri fotbal Franta – Dijon vs Marseille

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *