Cupa Angliei – Cele mai fierbinti cote pentru TOATE meciurile, ponturi Liverpool, Tottenham, Chelsea, City si Arsenal

Ponturi pariuri fotbal Cupa Angliei - Analizam partidele zilei

Ponturi pariuri fotbal Cupa Angliei – Analizam partidele zilei

Sambata, Cupa Angliei programeaza 11 partide din saisprezecimi. Una din cele mai vechi competitii din lume, cu o varsta de 146 de ani, a adus la start nu mai putin de 736 de echipe din Albion! Ponturi pariuri fotbal Cupa Angliei – analizam partidele zilei, in materialul urmator.

MIZEZI LA UNIBET SI AI 150 DE LEI PARIU FARA RISC LA INREGISTRARE – BONUS ACUM CU UN CLICK AICI: RAMBURS PANA LA 150 DE LEI LA PRIMUL PARIU DACA N-AI AVUT NOROC

Liverpool vs Wolverhampton, de la 14:30

Cu o singura victorie in ianuarie – in sapte partide – si aceea impotriva unei echipe de liga a patra – in Cupa – cormoranii trebuie sa razbune proaspata eliminare din semifinalele Cupei Ligii. Liverpool o va avea in fata pe Wolverhampton, locul 18 din Championship, aparent, victima sigura pe Anfield.

Tottenham vs Wycombe, de la 17:00

Dupa sapte victorii si un egal in ultimele opt meciuri, Spurs vizeaza calificarea in optimile Cupei Angliei. Si au tot dreptul, in fata unei formatii din esalonul al patrulea – Wycombe a trecut pana aici de Portsmouth, Chesterfield si Stourbridge.

Chelsea vs Brentford, de la 17:00

Liderul din Premier League si-a revenit rapid dupa esecul de la Tottenham – Chelsea are deja din nou trei victorii la rand, cel mai probabil, patru, dupa intalnirea cu Brentford, locul 15 din Championship, echipa ce vine dupa doua infrangeri consecutive.

Crystal Palace vs Manchester City, de la 17:00

Dupa 0-4 la Everton si 2-2 cu Tottenham, Guardiola nu-si mai permite pasi gresiti, chiar daca City joaca impotriva unui adversar din Premier League – Palace ocupa, insa, primul loc retrogradabil. Singura victorie din 2017 e chiar in Cupa, 2-1 la rejucare, cu Bolton.

Southampton vs Arsenal, de la 19:30

Fara suspendatul Xhaka, tunarii nu vor avea misiune usoara acasa la Florin GardosSouthampton vine pe val, dupa calificarea in finala Cupei Ligii in dauna lui Liverpool, semn ca nu se sperie de numele mari, precum Arsenal, a doua clasata din Premier League.

Oxford vs Newcastle, de la 17:00

Lincoln vs Brighton & Hove, de la 17:00

Rochdale vs Huddersfield, de la 17:00

Burnley vs Bristol, de la 17:00

Blackburn vs Blackpool, de la 17:00

Middlesbrough vs Accrington Stanley, de la 17:00

Ponturi pariuri fotbal Cupa Angliei – Analizam partidele zilei

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *