Select your Top Menu from wp menus

Ponturi pariuri Denver Nuggets vs Milwaukee Bucks – NBA – 12 Noiembrie 2018

O mulțime de partide interesante se dispută în această noapte în cea mai spectaculoasă competiție sportivă din lume, NBA, însă din punct de vedere al clasamentului, capul de afiș îl reprezintă meciul de la Pepsi Center, între două dintre premiantele acestui start de sezon, Denver Nuggets și Milwaukee Bucks.

Denver Nuggets

După ce au ratat play off-ul în ultima etapă a sezonului precedent, Nuggets a început foarte bine acest sezon și ocupă poziția a 3-a în puternica Conferință de Vest, cu un bilanț 9-3.

Chiar dacă au pierdut ultimele două partide oarecum suprinzător și nemeritat, la doar 2 puncte cu Memphis și Nets, echipa lui Mike Malone arată un baschet de calitate , cu jokerul Nikola Jokic, (autor a 37 de puncte și 21 recuperări noaptea trecută) în prim plan, dar și cu alți jucători de o valoare incontestabilă precum Jamal Murray,Paul Milsap ori Garry Harris.

Nuggets joacă foarte bine pe propria arenă, acolo unde a înregistrat cu Nets prima înfrângere după nu mai puțin de 13 victorii consecutive.

Sunt ceva absențe la gazde, Barton, Isaiah Thomas, Vanderbilt și Porter fiind indisponibili.

Milwaukee Bucks

Bucks este echipa care a impresionat cel mai mult în acest debut de sezon, nu atât prin prisma rezultatelor cât mai ales prin prisma jocului extrem de ofensiv practicat de echipa lui Budenholzer.

Conduși din teren de același Giannis Antetokonmpo dar și cu Eric Bledsoe sau Khris Middleton într-o formă de invidiat, Bucks au a doua cea mai mare medie de puncte înscrise pe meci 121,7 și cele mai multe recuperări / meci 52,5.

Deși au pierdut azi noapte după prelungiri, 126-128 cu Clippers, oaspeții au făcut câteva partide de senzație până acum, câștigând detașat cu liderii celor 2 conferințe, Toronto Raptors și Golden State Warriors, în partide în care au marcat 124, respectiv 134 de puncte.

Meeks, Wilson și Wood sunt indisponibili.

Cote pariuri Denver Nuggets vs Milwaukee Bucks

Vezi aici intreaga oferta de pariuri pentru Nuggets vs Bucks

Pont recomandat Denver Nuggets vs Milwaukee Bucks

Limita mi se pare fixată destul de jos în condițiile în care pe parchet se vor afla atât de mulți jucători de calitate ce pot înscrie ușor peste 20 puncte/meci, precum Giannis, Jokic, Bledsoe, Murray sau Milsap. Meciurile celor de Bucks au fost adevărate show-uri în acest sezon, cu extrem de multe puncte înscrise și cred că așa se va întâmpla și în această noapte, Nuggets fiind o adversară de calibru.

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100RON GRATUIT

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100RON GRATUIT