Austria vs Finlanda – Mizam pe victoria gazdelor!

Ponturi pariuri - Austria vs Finlanda

Ponturi pariuri – Austria vs Finlanda

Austria vs Finlanda
Competitie: Amical
Data si ora: 28 martie, 21:30

Statistici si avancronica Austria vs Finlanda

Ultima intalnire: Austria vs Finlanda 3-1 (Amical 2012)

Forma Austria (ultimele 5 partide): E I I E V

Forma Finlanda (ultimele 5 partide) – I I V I I


Ai o multime motive sa iti deschizi un cont la NetBet si sa profiti de bonusul de 1.500 de RON, cele mai bune cote la pariurile LIVE si o gama larga de oferte si bonusuri! Totul incepe cu un simplu CLICK PE ACEST LINK!


Prima selectionata de fotbal din Austria se afla in acest moment pe locul 4 in Grupa D de calificare la CM 2018, unde a reusit 2 victorii si o remiza, din 5 partide. Austriecii se vor prezenta in acest amical dupa succesul reusit in fata Moldovei, scor 2-0. Totusi, nu se poate spune despre gazde ca sunt o echipa in forma, reusind doar 2 victorii in ultimele 10 partide. Chiar si asa, Austria pare sa fie favorita acestei intalniri.

Dincolo, echipa similara a Finlandei se afla intr-o situatie mult mai dificila, ocupand locul 5 in Grupa I de calificare la CM din 2018. Aceasta a reusit sa bifeze doar un egal, cu Kosovo, suferind nu mai putin de 4 infrangeri. Finlandezii au obtinut ultima victorie in prima luna a anului, intr-un amical cu Maroc, scor 0-1. Exceptand aceasta reusita, Finlanda a bifat ultimul succes in luna septembrie a anului 2015. Asadar vorbim despre o echipa care nu emite pretentii, indiferent de miza jocului.

Predictie Austria vs Finlanda

In ultimul duel direct, care a avut loc tocmai in anul 2012, Austria s-a impus cu scorul de 3-1. Chiar daca niciuna dintre cele doua echipe nationale nu practica un joc convingator, va propun sa mizam totusi pe o victorie a gazdelor. De asemenea, putem paria pe faptul ca se vor marca peste 2 goluri in meci.

Ponturi pariuri – Austria vs Finlanda

  • Austria castiga @ Cota 1.40 – pariaza pontul la casa de pariuri Betfair si ai Bonus 50% pana la 450 RON cadou de bun venit!
  • Peste 1.5 goluri in meci @ Cota 1.40 – din oferta celor de la Maxbet, unde ai un cadou la inregistrare de pana la 900 RON!

sursa foto: sportpesatodaygames.com

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *