Select your Top Menu from wp menus

Ponturi Japonia-Trinidad Tobago fotbal 05-iunie-2019 Meciuri amicale internationale | Bonus pariu fara risc de pana la 250 RON la prima depunere ca sa poti juca meciurile echipelor nationale

Japonia primește vizita selecționatei din Trinidad Tobago, miercuri, 05 iunie, ora 13:25, într-o partidă amicală. Cel puțin la prima vedere, echipa-gazdă este mult mai galonată și mai solidă, astfel că pornește din postura de favorită. Trinidad Tobago trece printr-o perioadă destul de nefastă, pierzând majoritatea ultimelor meciuri jucate, la scoruri decente, totuși. În orice caz, confruntarea pare să fie deschisă oricărui rezultat.

Click aici si pune pariul la Unibet și ai un pariu fără risc de 250 RON

Unibet le oferă clienților nou-veniți șansa unui pariu fără risc la o primă depunere de până la 250 RON. Pașii de urmat sunt simpli, astfel că oricine este interesat de acest bonus îl poate accesa foarte ușor. Se pare că veștile bune pentru microbiști nu se termină niciodată.

Concret, despre ce este vorba:

  • CLICK AICI și înregistrează-te la Unibet – durează doar 1 minut!
  • Alimentează contul folosind una dintre metodele de plată sigure!
  • Gata, acum primești un pariu fără risc de până la 250 RON, în funcție de depunere!
  • Nu-ți mai rămâne acum decât să pariezi pe Japonia vs Trinidad Tobago!

Japonia

Japonia a ratat dramatic câștigarea Cupei Asiei, după ce selecționata din Qatar s-a impus în premieră în marea finală (scor 1-3). De la ratarea trofeului, niponii au mai jucat două partide amicale, în care au arătat mai mult sau mai puțin bine. Dacă în fața Columbiei au pierdut, scor 0-1, în fața Boliviei japonezii s-au impus, scor 1-0. Meciurile sale nu sunt cele mai spectaculoase, având în vedere că în 4 din ultimele 6 partide jucate de ea s-au marcat sub 2,5 goluri.

Tipserii recomanda:  România vs Norvegia | 7 tipsteri au pregătit 7 analize și 7 ponturi pentru duelul de la Bucuresti!

Trinidad Tobago

Bineînțeles, Trinidad Tobago pornește din postura de outsider în această partidă. De la preliminariile Mondialului, pe care le juca în anul 2017, echipa a mai jucat 7 partide amicale, câștigând una singură. În celelalte 6, a pierdut de 4 ori și a reușit 2 remize. Ba mai mult, atunci când a pierdut, nici măcar n-a reușit să marcheze. În ultimele 6 meciuri jucate de ei s-au marcat sub 2,5 goluri, astfel că nici Japonia nu este renumită ca fiind o echipă prea spectaculoasă.

Cote pariuri Japonia vs Trinidad Tobago

Vezi aici întreaga ofertă de pariuri pentru Japonia vs Trinidad Tobago

Ponturi pariuri Japonia vs Trinidad Tobago

Japonia este, cu siguranță, echipa mai puternică și mai experimentată. În plus, echipa are orgoliul rănit după ce a pierdut finala cu Qatarul din Cupa Asiei. Niponii vor evolua în fața propriilor suporteri, astfel că se conturează toate premisele pentru ca ei să se impună în meciul de miercuri.

Click aici și pariază – Ai un pariu fără risc de până la 250 RON la prima depunere

 

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
50 RON GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 50 RON GRATIS