Select your Top Menu from wp menus

Ponturi Franta U21-Belgia U21 fotbal 03-iunie-2019 Meciuri amicale internationale | Bonus de pana la 500 RON sa pariezi pe meciurile echipelor de tineret

Franța U21 și Belgia U21 se întâlnesc într-un meci-școală, care prefațează Europeanul de tineret de pe tărâm italian, ce stă să înceapă. Vorbim despre două dintre cele mai puternice selecționate ale lumii, indiferent de categoria de vârstă, astfel că avem toate premisele unei partide încrâncenate. Și dacă tot am vorbit despre Europeanul U21 din această lună, să menționăm că niciuna nu are o grupă prea ușoară. Dacă Franța va fi chiar una dintre adversarele noastre, într-o grupă în care mai sunt Anglia și Croația, Belgia va da peste Italia, Spania și Polonia.

Click aici si pariază meciul la Betano și ai un bonus de bun venit de 500 RON

Top case pariuri online 2018 - betano

Vești bune pentru toți pariorii. Betano le oferă clienților nou-veniți un bonus de 100% la prima depunere, în limita a 500 RON. Astfel, te vei putea bucura cu stil de peste 150 de pariuri pe fiecare meci, streaming live și retrageri în cel mult 24 de ore. Ce mai aștepți?

Concret, despre ce este vorba:

  • CLICK AICI și intră să-ți faci un cont pe Betano!
  • Fă o depunere de cel mult 500 RON și urmează pașii pentru procedura de validare a contului!
  • Betano îți va dubla suma depusa.
  • Acum poți să pariezi Franța U21 vs Belgia U21 cu bani „căzuți din cer”. Baftă!

Franța U21

Este de prisos să mai spunem că selecționata franceză de tineret este una dintre cele mai puternice din lume. Bazinul lor de jucători este unul imens, iar mulți dintre cei care au devenit campioni mondiali la seniori, în 2018, erau eligibili și pentru reprezentativa U21. După cum spuneam, echipa este calificată la Europeanul de tineret (acolo unde va da peste România), după ce s-a calificat fără nicio emoție dintr-o grupă cu Slovenia, Muntenegru, Bulgaria etc. Bineînțeles, echipa a avut cel mai puternic atac al grupei, dar și cea mai puternică apărare. Totuși, este fără victorie de la terminarea grupei, adică de 4 meciuri (3 remize și un eșec).

Belgia U21

Belgia este și ea o forță, indiferent de categoria de vârstă. Echipa a mărșăluit spre Europeanul de tineret, într-o grupă unde a terminat peste Suedia, Turcia, Ungaria etc. Cu cel mai puternic atac și cea mai solidă apărare, Belgia a terminat grupa neînvinsă. Ei, bine, după terminarea drumului spre turneul final din Italia, nici selecționata belgiană de tineret n-a mai simțit gustul victoriei. Astfel, de atunci, a jucat 2 amicale, 3-3 vs România U21, respectiv 2-3 vs Danemarca U21. Oricum Belgia U21 rămâne, la fel ca și Franța U21, una dintre forțele continentului.

Cote pariuri Franța U21 vs Belgia U21

Vezi aici întreaga ofertă de pariuri pentru Franța U21 vs Belgia U21

Ponturi pariuri Franța U21 vs Belgia U21

Vom vedea la lucru două dintre cele mai spectaculoase echipe ale continentului. Ambele echipe au profiluri ofensive și, bineînțeles, mulți jucători de perspectivă. Cu doar câteva zile înainte de Europeanul de tineret, niciuna n-are nimic de pierdut. Prin urmare, cred că vom vedea o partidă cu cel puțin 3 goluri marcate.

Click aici și pariază – Ai bonus de bun venit 500 RON la prima depunere

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100 ROTIRI GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100 ROTIRI GRATIS