Pariu cu cota 3,50 la Lituania vs Romania – plaseaza-l la Maxbet cu 50 RON primiti fara depunere

Tricolorii noștri se deplasează în Lituania, pentru ultima etapă din turul grupelor Ligii Națiunilor. Ai noștri vin după două remize, cu Muntenegru și cu Serbia, și vor să ia maximum de puncte din confruntarea cu lituanienii. Astfel, ți-am pregătit un pont special, cu o cotă cel puțin la fel de specială, pe care te invit să-l plasezi la Maxbet, ca să nu ratezi bonusul oferit de ei.

Bonus Maxbet: 50 RON fără depunere pentru clienții noi

Maxbet îți oferă 50 RON la înregistrarea contului, fără ca tu să faci vreo depunere. Tot ce trebuie să faci este să trimiți o copie a actului de identitate. Imediat ce documentul va fi validat de către operatori trebuie să intri aici și să introduci codul 50PARIURI – cu mențiunea că bonusul se acordă o singură dată pentru Casino sau Pariuri Sportive.

Pontul la care m-am gândit este:

  • Lituania vs România – peste 2,5 goluri marcate de România (3,50)

România n-a mai înscris peste 2 goluri într-o deplasare din octombrie 2016, când se impunea cu 5-0 în Armenia. De partea cealaltă, Lituania n-a mai luat peste 2 goluri acasă din septembrie 2017, când Scoția o învingea cu scor de neprezentare. Așadar, în ciuda ultimelor meciuri, mă aștept ca tricolorii noștri să joace cel mai bun fotbal al lor, dat fiindcă Lituania este echipa cu care ne așteptăm la 6 puncte în ecuația calificării. În plus, în multe momente din ultimele 2 jocuri, România a arătat multă lejeritate în faza ofensivă, și mă aștept ca echipa să dea dovadă de aceeași poftă de joc și joi.

Tipserii recomanda:  12 ponturi pariuri cu cota 4+ pentru 19-20 ianuarie 2019

Pariază aici pronosticul la Maxbet cu un bonus de 50 RON fără depunere!

Aici incasezi 175 lei cu doar 5 pariati pe victorie Barcelona cu Leganes

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *