Rafael Nadal, la o victorie de al 16-lea titlu de Grand Slam din cariera

Ponturi pariuri tenis masculin US Open –  Nadal vs Anderson

Nadal vs Anderson

Ponturi pariuri tenis masculin US Open –  Nadal vs Anderson

Liderul mondial, Rafael Nadal, va lupta pentru al 16-lea titlu de Grand Slam din cariera contra sud-africanului Kevin Anderson, aflat in fata celui mai important meci din viata sa.

Victoria cu 4-6, 6-0, 6-3, 6-2 din semifinala cu Juan Martin Del Potro i-a asigurat spaniolului prezenta in a patra finala din cariera la US Open. Doua trofee are Nadal pana acum la Flushing Meadows, in 2010 si 2013. Victoria din semifinala cu Del Potro a fost a 15-a consecutiva intr-un penultim act de Grand Slam. Ultimul esec venise chiar contra argentinianului, tot la US Open, in 2009.

Kevin Anderson se afla la prima finala de Grand Slam din cariera dupa victoria in patru seturi din semifinala cu Pablo Carreno Busta, scor 4-6, 7-5, 6-3, 6-4.

Jucatorul de 31 de ani, favorit 28 la US Open, a devenit primul sud-african ajuns in finala la Open-ul american de la Cliff Drysdale, in 1965, si primul tenisman din aceasta tara calificat in ultimul act al unui Grand Slam de la Kevin Curren, in 1984.

Profita acum de cota 5.0 pentru victorie Napoli cu Bologna
Click pe imagine si pariaza la cota 5.0 pe un succes al celor de la Napoli in deplasarea de la Bologna!

Aflat pe locul 32 in lume, Anderson e cel mai slab clasat jucator ajuns in finala US Open de la infiintarea clasamentului ATP (1973) si cel mai slab pozitionat finalist la un Grand Slam de la Jo-Wilfried Tsonga, al 38-lea in momentul finalei Australian Open 2008 (pierduta contra lui Roger Federer).

Nadal conduce cu 4-0 la capitolul meciuri directe in fata lui Anderson, contra caruia a pierdut un singur set in cariera. Ultimul titlu pe hard al ibericului vine insa din 2014, de la Doha.

Mizam ca Anderson nu va pierde foarte drastic, iar partida va avea parte de cel putin 33 de game-uri.

Ponturi pariuri tenis masculin US Open –  Nadal vs Anderson

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *