Meciul zilei din tenis Tomas Berdych vs Kei Nishikori

Meciul zilei din tenis Tomas Berdych vs Kei Nishikori

Meci de foc in primul tur al turneului de Masters Series de la Monte Carlo intre Tomas Berdych si Kei Nishikori, doi jucatori care au ocupat in trecut locul 4 in ierarhia mondiala ATP, dar care in prezent sunt in afara primilor 15 jucatori ai lumii, Nishikori fiind in apropierea locului 40. Toate informatiile disponibile, precum si ponturi pariuri pentru meciul zilei din tenis Tomas Berdych vs Kei Nishikori doar in cele ce urmeaza.

Click pe imagine si profita de cota 10.00 pentru victoria FCSB-ului cu Astra

Biletul zilei din tenis 16 Aprilie – Pontul-Zilei (Cota 2.64)

Tomas Berdych (12) vs Kei Nishikori

Meciul zilei din tenis Tomas Berdych vs Kei Nishikori

Cei doi se intalnesc pentru a 8-a oara in cadrul unui turneu ATP, statistica fiind clar de partea jucatorului din Japonia care a castigat 5 din precedentele 7 dueluri din directe. Singurul lor meci pe zgura, a fost castigat insa de Berdych in 16-imile editiei din 2012 a acestui turneu.

Cehul Tomas Berdych a inceput sezonul cu un sfert de finala la Australian Open, acolo unde a fost invins de cel ce avea sa castige turneul, Roger Federer. A urmat apoi un sfert de finala la Rotterdam, de unde insa a fost nevoit sa se retraga, pentru ca dupa o saptamana sa fie invins in semifinalele turneului de la Marseille de Karen Khachanov. La Indian Wells si Miami Open nu a reusit prea multe, fiind invins de fiecare data in turul 3.

Tomas Berdych a jucat pentru prima data la acest turneu in 2004, iar de atunci a lipsit doar la editia din 2008. Cel mai bun rezultat pentru el aici este finala din 2015, cand a fost invins de Djokovic, iar pe langa asta mai are doua semifinale, in 2007 si 2012.

Click pe imagine si profita de cota 22.00 pentru victoria FCSB-ului cu Astra Giurgiu

Biletul zilei din fotbal 16 Aprilie – Pontul-Zilei (Cota 2.20)

Meciul zilei din tenis Tomas Berdych vs Kei Nishikori

Nishikori a revenit in acest sezon la Newport Beach, acolo unde insa a pierdut in primul tur. A urmat mai apoi castigarea turneului challenger de la Dallas, iar singurul rezultat important pentru el intr-un turneu ATP din acest sezon este semifinala de la New York, acolo unde a pierdut greu, in 3 seturi, impotriva lui Kevin Anderson. Dupa New York au urmat doua eliminari rapide la Acapulco si Miami Open.

Sportivul din Japonia a mai jucat o singura data la acest turneu, in 2012, atunci cand a fost invins in optimile de finala chiar de catre adversarul din acest meci.

Ponturi meciul zilei din tenis Tomas Berdych vs Kei Nishikori

Peste 5,5 game-uri in primul set Berdych cota 1.50 – Click si pariaza! Victorie Berdych cota 1.72

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *