Tecau si Rojer joaca pentru prima finala din cariera la US Open

Ponturi pariuri tenis masculin US Open – Kontinen/Peers vs Rojer/Tecau

Tecau/Rojer vs Kontinen/Peers

Ponturi pariuri tenis masculin US Open – Kontinen/Peers vs Rojer/Tecau

Henri Kontinen / John Peers – Jean-Julien Rojer/Horia Tecau

Horia Tecau se afla la cel mai bun rezultat din cariera la US Open la a zecea participare consecutiva la Grand Slam-ul american.

Romanul a ajuns in semifinale, alaturi de Jean-Julien Rojer, si va lupta pentru un loc in ultimul act cu finlandezul Henri Kontinen si australianul John Peers.

Tecau mai ajunsese de doua ori in sferturile de finala la dublu, in 2011 si 2015, ultima data chiar alaturi de Rojer. Olandezul se afla la a doua semifinala din cariera la Open-ul american, dupa cea pierduta din 2012.

Favoriti cu numarul 12 la US Open 2017, Tecau si Rojer au cedat un singur set in drumul spre semifinale. S-a intamplat chiar in primul tur, contra perechii bosniaco-sarbe Dzumhur/Lajovic.

Au urmat doar victorii in minimum de seturi pentru cuplul romano-olandez, impotriva lui Chung si Lu, Dodig si Granollers Pujol, si favoritilor cu numarul 4, Murray si Soares, in sferturile de finala, de care au trecut cu un impresionant 6-1, 6-2.

Biletul zilei la pariuri 06 Septembrie | Cota buna propusa de la Betano
Click pe imagine, plaseaza un pariu de cota minim 1.20 pe un meci de la US Open, si vei primi Bonus 200 RON indiferent de rezultatul pariului plasat!

US Open era singurul turneu de Grand Slam in care Tecau nu ajunsese macar in semifinale. Romanul a jucat doua semifinale la Australian Open, una la Roland Garros, iar la Wimbledon a cucerit o data titlul si a mai disputat trei finale.

Pentru a ajunge sa lupte pentru trofeu, Tecau si Rojer, aflati pe locurile 27 si 28 in lume la dublu, trebuie sa treaca insa de principalii favoriti ai turneului, Henri Kontinen si John Peers.

Finlandezul si australianul au ajuns fara set pierdut in semifinale. Au trecut, pe rand, de perechile Blumberg / Papa, Elgin / Medvedev, Cabal / Leonardo Mayer si Monroe / Smith.

Niciunul dintre primii doi clasati din ierarhia ATP la dublu nu a castigat insa vreodata US Open-ul. Kontinen nu trecuse de turul al doilea, iar Peers a jucat o finala, in 2015, pierduta insa. Anticipam un duel de doua seturi si sub 23 de game-uri disputate.

Ponturi pariuri tenis masculin US Open – Kontinen/Peers vs Rojer/Tecau

Sub 23.5 game-uri @ Cota 1.72 ai bonus 50% pana la 450 RON daca te inregistrezi acum la casa de pariuri Betfair

Sub 2.5 seturi @ Cota 1.64 profita de pachetul de bun venit la casa de pariuri Unibet si ai pariu fara risc de 250 de RON  

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *