Ponturi Eurobasket – Finlanda vs Islanda si Israel vs Ucraina

Ponturi baschet masculin Euro – Finlanda vs Islanda si Israel vs Ucraina

Finlanda vs Islanda

Ponturi baschet masculin Euro – Finlanda vs Islanda si Israel vs Ucraina

Finlanda vs Islanda

Finlanda face un European excelent. A profitat din plin de statutul de gazda al grupei A, de la Helsinki, si si-a asigurat deja biletele pentru optimile de finala.

Scandinavii au trei victorii si un esec dupa patru meciuri. Doua dintre succese au venit insa dupa prelungiri: cu Franta, 86-84, si Polonia, 90-87 dupa doua reprize de over-time. Cel mai usor succes a fost cu Grecia, la 12 puncte diferenta, iar singurul esec a venit contra Sloveniei.

Islanda a fost victima de serviciu in grupa A. A pierdut toate cele patru meciuri de pana acum la diferente categorice, de minimum 27 de puncte diferenta. Are 276 de puncte marcate si nu mai putin de 398 primite. Anticipam un succes categoric al finlandezilor.

Ponturi baschet masculin Euro – Finlanda vs Islanda si Israel vs Ucraina

  • Finlanda – 16.5 puncte @ Cota 1.75 pune la casa de pariuri Betano si ai bonus 100% pana la 200 RON daca te inregistrezi acum
  • Finlanda peste 93.5 puncte incl.prelungirile @ Cota 1.92 profita de pachetul de bun venit la casa de pariuri Unibet si ai pariu fara risc de 250 de RON

Te-ar mai putea interesa si:

Oviedo vs Numancia – Sansele si cotele, de partea gazdelor

Mallorca vs Lleida Esportiu – Profita de o partida inchisa

Israel vs Ucraina

Israel si Ucraina sunt codasele grupei B, de la Tel Aviv. Ambele au doar cate o victorie dupa patru etape si se afla pe locurile 5 si 6 inaintea ultimei etape.

Principalul criteriu de departajare la finalul grupei, meciurile directe, ofera insa sanse de calificare in optimi doar Ucrainei.

Ucrainenii vor merge mai departe daca inving Israelul, iar Italia va castiga cu Georgia, datorita succesului direct contra gruzinilor, singurul de pana acum.

Pariaza pe US Open in aceasta saptamana si primesti Bonus 200 RON
Click pe imagine, plaseaza un pariu de cota minim 1.20 pe un meci de la US Open, si vei primi Bonus 200 RON indiferent de rezultatul pariului plasat!

Israel a pierdut atat cu Italia, cat si cu Georgia, in ultimul caz dupa un meci care a avut nevoie de prelungiri, scor 91-104 dupa over-time. Germania a fost singura invinsa a Israelului, scor 82-80, singurul esec al germanilor de pana acum de la Eurobasket 2017.

Mizam pe un succes al Ucrainei, singura echipa care are miza in acest meci.

Ponturi baschet masculin Euro – Finlanda vs Islanda si Israel vs Ucraina

sursa foto: fiba.basketball

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *