Select your Top Menu from wp menus

Cote Europa League – Sferturi şi câştigătoare

Cote Europa League - Sferturi şi câştigătoare

Cote Europa League – Sferturi şi câştigătoare

Imediat după Liga Campionilor, Europa League şi-a fixat şi ea sferturile de finală. Inter şi Sevilla, două din numele care trăgeau speranţe la trofeu, au ieşit surprinzător din cursă, iar învingătoarele lor s-au ales cu adversari pe măsură – Frankfurt i-a scos pe italieni şi pleacă şi acum din nou cu şansa a doua în faţa lusitanilor de la Benfica.

Cehii de la Slavia Praga au reuşit cel mai nebun retur din optimi şi, după ce au scos-o pe specialista Europa League Sevilla în prelungiri, se vor duela cu Chelsea, favorita competiţiei, care a demolat-o pe Dinamo Kiev cu 8-0 la general!

Derby-ul din sferturi, însă, e Arsenal – Napoli. Tunarii pleacă uşor favoriţi conform cotelor, dar şi nici locul 2 din Italia nu e deloc de neglijat. În fine, aşa cum în Ligă avem un duel sută la sută englez, în Europa League regăsim unul sută la sută spaniol – Villarreal şi Valencia îşi vor disputa calificarea în penultimul act, după ce în ianuarie liliecii au scufundat Submarinul Galben cu 3-0.

Cote Europa League – Sferturi şi câştigătoare

În ceea ce priveşte câştigătoarea trofeului, Chelsea e de departe favorită. După triumful din 2013, albaştrii au o cotă de 2.65 la a doua Europa League din istorie. Cu şanse de două ori mai mici e cotată formaţia lui Vlad Chiricheş, Napoli, urmată de tunarii de la Arsenal.

Italienii visează frumos la un nou trofeu european la 30 de ani de la Cupa UEFA cucerită în 1989 cu Maradona. Semifinalistă sezonul trecut, Arsenal s-a jucat cu focul în primăvara aceasta – a fost 0-1 şi 3-0 cu BATE Borisov în şaisprezecimi şi 1-3 şi 3-0 cu Rennes în optimi. Cu Napoli, însă, concentrarea va fi alta, mai ales că acum returul e pe San Paolo.

Valencia, Benfica, Frankfurt şi Villarreal au cote apropiate, în timp ce formaţia lui Alex Băluţă, Slavia Praga, are un multiplicator astronomic de 40 în cazul câştigării Europa League.

Se ştiu deja şi împerecherile din semifinale – Benfica sau Frankfurt dau cel mai probabil peste Chelsea, care va trece de Slavia. Dincolo, Arsenal ori Napoli vor merge în Spania la Valencia sau Villarreal. Finala va avea loc la Baku, în Azerbaidjan, pe 29 mai.

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
100 ROTIRI GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 100 ROTIRI GRATIS