Select your Top Menu from wp menus

Cota speciala la Betano pentru Dinamo campioana in urmatorii patru ani

Cota speciala la Betano pentru Dinamo campioana in urmatorii patru ani

Cota speciala la Betano pentru Dinamo campioana in urmatorii patru ani

Până la finalul lunii mai, Betano propune un pariu cel puțin interesant – cota 5 pentru un titlu câștigat de Dinamo până în sezonul 2022-2023! Adică, un multiplicator bun de tot pentru un campionat luat de câini oricând în următoarele patru sezoane!

Click pe poză și profită de ofertă!

Normal că, privind situația actuală, chiar și cea din ultimii ani, încercarea pare din start sortită eșecului. Există, însă, și detalii care ne fac să credem că roata chiar se va întoarce în cazul alb-roșiilor.

Cel mai important este Mircea Rednic, antrenorul-manager-creditor care a adus ultimul titlu, în 2007, și cu care Dinamo a fost cel mai aproape de câștigarea unui alt campionat, în 2009. Puriul a primit mână liberă la echipă, iar Dinamo are cel mai bun punctaj pe 2019.

Cota speciala la Betano pentru Dinamo campioana in urmatorii patru ani

Rednic se bucură la Dinamo de o libertate care nu există și nici nu va exista în anii viitori la FCSB. Conducătorii de la CFR și Craiova sunt și ei implicați mai mult decât ar fi nevoie la echipă, iar asta nu poate fi decât în avantajul câinilor.

Fără titlu de 12 ani, cea mai lungă perioadă din istoria clubului, Rednic a promis că sezonul viitor va muta echipa din Ștefan cel Mare pe Arena Națională. Părăsirea arenei degradate, goală meci de meci, va obliga atât jucătorii, cât și fanii, la o implicare mai mare.

Apoi, aflați la al doilea an în play-out, câinii vor trage tare cel puțin pentru un loc în primele șase sezonul viitor – ceea ce le-ar deschide apetitul pentru o clasare și mai bună până în anii ce vin. De 12 ani, cea mai bună clasare a fost un loc 3, în 2017. Cu jucători aduși gratis și salarii de avarie, adversarele din primele șase clar nu o iau în serios pe Dinamo, iar asta s-ar putea să fie iar în avantajul câinilor.

Deschide cont la Betano si ai un bonus de 500 RON

Neînvinsă în derby-urile cu FCSB sezonul actual, 3-3 și 1-1, trupa alb roșie a arătat că se mobilizează când e cazul, iar promovarea clubulor de tradție în anii viitori, precum U Cluj, Petrolul sau Rapid, ar putea fi, paradoxal, în avantajul câinilor – în campionatul regulat, câinii nu au reușit să câștige nici la Hermannstadt, Călărași sau Chiajna, în sezonul regulat. Deși vor avea parte de meciuri mai grele, atmosfera lor i-ar putea mobiliza suplimentar pe Nistor & co.

Reamintim în final că, în ciuda problemelor din ultimii ani, Dinamo rămâne al doilea club ca număr de trofee în România (18 campionate, 13 cupe), iar cota 5 pentru un titlu luat de câini oricând în următoarele patru sezoane ar fi de încercat.

Cota speciala la Betano pentru Dinamo campioana in urmatorii patru ani

About The Author

Related posts

Premiem cei mai activi 10 comentatori pe saptamana!

Comenteaza si castiga 30 Zile in Grupul Superpont Premium - CEL MAI BUN GRUP de PARIURI LIVE din Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Aboneaza-te la newsletter-ul
nostru si castiga
50 RON GRATIS

Aboneaza-te la newsletter si
    castiga 50 RON GRATIS