Politica de Confidentialitate si Cookies

Politica de Confidentialitate

SUPERPONT CT SRL, 18.05.2018

Notiuni generale:

SUPERPONT CT SRL, cu sediul social in Constanta, Aleea Granatului 5, bl. LOT1, ap. 8, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J13/962/2015, avand Codul Unic de Inregistrare RO34486569, (denumită în continuare “Societatea” sau “SuperPont”) respecta caracterul confidential si securitatea  datelor colectate prin intermendiul site-ului Pontul-Zilei.com. Informatia colectata este folosita exclusiv pentru furnizarea, analiza si imbunatatirea serviciilor oferite de noi. Datele sunt prelucrate  intr-un sistem care iti respecta drepturile si obligatiile noastre legale privind prelucrarea datelor cu caracter confidential.

Aceasta politica se aplica asupra tuturor datelor cu caracter confidential colectate de noi pentru folosirea Site-ului Nostru. Te rugam sa citesti cu atentie Politica de Confidentialitate si sa te asiguri ca ai inteles-0.

Vizitarea site-ului Pontul-Zilei.com se supune Termenilor si Conditilor de utilizare, Politicii de Confidentialitate si Politicii Cookies si implica acceptul explicit al dumneavoastra al acestora. Daca nu accepti Politica de Confidentialitatea si Politica Cookies sau Termenii si Conditiile de utilizare, sunteti obligat sa parasiti website-ul nostru imediat.

Pentru orice întrebări sau cereri cu privire la datele cu caracter personal, ne puteți contacta la adresa de e-mail [email protected]

SUPERPONT CT SRL isi rezerva dreptul de a face modificari Politicii de Confidentialitate in orice moment, fara a va notifica in prealabil.

  1. Definitii si Interpretari

In cadrul Politicii de Confidentialitate folosim definim urmatorii termeni:

“Cont” reprezinta un cont (nume si parola) necesar accesarii unor servicii oferite de noi si sectiuni din Site-ul Nostru;
“Cookie” un mic fisier text plasat pe calculatorul dvs. de Site-ul Nostru atunci cand vizitati diverse sectiuni ale Site-ului Nostru;
“Site-ul Nostru” reprezinta acest website, Pontul-Zilei.com;
“Romania si Legea Cookie Europeana” reprezinta sectiunile relevante ale “Reglementarilor Confidentialitatii si Comunicatiilor Electronice” (EC Directive) 2003 si modificarilele ulterioare din 2004, 2001 si 2015;
“Noi/Nostru” reprezinta SUPERPONT CT SRL, cu sediul in  Constanta, Romania. Adress: Aleea Granatului 5, bl. LOT1, ap. 8, inregistrata la Registrul Comertului (ONRC) cu numarul de inregistrare: J13/962/2015 si TVA: RO34486569a, licentiat ONJN conform deciziei nr.859/28.04.2016
  1. Informatii despre noi
    • Site-ul Nostru, Pontul-Zilei.com, este prorietatea si operat de catre  SUPERPONT CT SRL, cu sediul in  Constanta, Romania. Adress: Aleea Granatului 5, bl. LOT1, ap. 8, inregistrata la Registrul Comertului (ONRC) cu numarul de inregistrare: J13/962/2015 si TVA: RO34486569a, licentiat ONJN conform deciziei nr.859/28.04.2016

 

  1. Scopul Politicii de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate se aplica exclusiv Site-ului Nostru si nu este aplicabila oricarui alt website care are link in Site-ul Nostru, indiferent daca link-ul a fost publicat de noi sau de ultilizatorii Site-ului Nostru. Nu avem control asupra datelor colectate de alte site-uri si va recomandam sa verificati politicile de confidentialitate asociate acestor website-uri inainte de a furniza date personale.

 

  1. Ce informatii colectam?

Unele date sunt colectate automat de Site-ul Nostru (pentru detalii suplimentare, accesati sectiunea Politica Cookies), altele informatii fiind salvate doar atunci cand va exprimati voluntar acordul completand formulare pentru prelucrarea dateleor, in vederea oferirii de notificari privind serviciile oferite de noi.

Site-ul nostru foloseste servicii de analiza a traficului si conversiilor care colecteaza datele sub caracter anonim (nu sunt colectate date identificatoare privind utilizatorii Site-ului Nostru) si nici nu se pot combina sau cumpara cu informatia detinuta de Pontul-Zilei.com pentru a fi posibila identificarea. Aceste servicii includ dar nu sunt limitate la: Google Analytics, Google Adwords, Facebook, Youtube, Instagram, VE (Ve Interactive SRL este un operator de date personale, politica de confidentialitate fiind publicata aici: https://www.ve.com/privacy-policy).

In functie de modul de folosinta al Site-ului Nostru, putem colecta urmatoarele date:

  • Nume
  • Adresa
  • Numar de telefon
  • Identificare profil personal Facebook
  • Adresa de email
  • Adresa IP
  • Informatii legate de browser-ul folosit
  • Sistemul de operare
  • O lista de adrese web privind activitatea dvs. pe Site-ul Nostru, precum si site-ul de pe care ati intrat si cel pe care plecati
  1. Cum folosim informatiile cu caracter personal colectate?
    • Informatiile personale sunt stocate in baze de date gestionate de Superpont CT SRL in colborare cu terti, folosind siteme de incredere ce corespund EU General Data Protection Regulation (Regulation (EU) 2016/679) (GDPR).
    • Informatiile colectate sunt folosite pentru a ne imbunatati si a-ti oferi cele mai bune servicii. Acestea includ:
      • Acces privat la informatiile si concursurile organizate de noi
      • Personalizarea serviciilor oferite de noi
      • Raspunsurile la comunicatiile cu noi
      • Notificari prin email-uri si push notifications (poti sa dezabonezi in orice moment automat de la sistemele de notificare eletronica)
      • Cercetare de piata
      • Analiza folosirii Site-ului Nostru in vederea imbunatatirii servicilor oferite
      • Sub incidenta GDPR, va asiguram ca datele cu caracter personal sunt procesate legal, transparent si fara a va afecta drepturile legale. Vom procesa datele cu caracter personal identificabil doar in urmatoarele situatii:
        1. Ne-ati confirmat acceptul pentru procesarea datelor cu caracter personal in vederea obtinerii de servicii oferite de Site-ul Nostru (cont pentru a accesa continutul rezervat membrilor, accesul la concursuri private organizate de site-ul nostru, abonare la newsletter)
        2. Prelucrarea de informatii financiare, in cazul in care veti platii in vederea obtinerii accesului privat la anumite sectiuni ale Site-ului Nostru
        3. Ne-ati contactat si ati furnizat date cu caracter personal in vederea imbunatatirii serviciilor noastre

6. Datele cu caracter personal aparținând copiilor

Accesul la conținutul Website-ului este rezervat persoanelor fizice cu vârsta de minim 18 ani. Nu vor fi prelucrate și stocate date aparținând persoanelor cu vârsta mai mică de 18 ani. În situația în care Societatea primește date cu caracter personal aparținând persoanelor cu vârsta mai mică de 18 ani, aceste date vor fi imediat șterse/distruse de pe mijloacele de prelucrare și stocare ale Societății.

7. Politica Cookies: Ce sunt si cum sunt folosite

  • Site-ul Nostru poate salva si accesa fisiere text de tip Cookies pe calculatorul / dispozitivul tau electronic. Folosim aceste fisiere Cookies pentru a putea repartiza accesul privat celor care au Cont pe Site-ul Nostru, precum si pentru a realiza studii de piata si o analiza a datelor pentru imbunatatirea serviciilor.
  • Prin folosirea site-ului nostru, se pot plasa si Cookies de catre terti (alte site-uri si servicii partenere Site-ului Nostru). Folosim aceste servicii pentru a monitoriza numarul de vizitatori al site-ului, activitatea pe site, conversiile si numarul de vanzari.
  • Toate fisierele Cookies folosite de noi sunt in concordanta cu legile in vigoare (EU Cookie Law).
  • Atunci cand intrii pe Site-ul Nostru, esti instiintat prin intermediul unui pop-up de folosirea fisierelor Cookies.
  • Anumite fisiere Cookies pot fi plasate prima oara cand vizitezi Site-ul Nostru inainte de a obtine consimtamantul tau. Poti sterge aceste fisiere cookies urmand pasii de mai jos:

Pentru a sterge sau interzice folosirea fisierelor de tip Cookies, va rugam urmati indicatiile specifice browser-ului folosit descrise in aceasta pagina: http://ro.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/tutorial-stergere-cookies-cache.638/

Pentru a te dezabona de la folosirea fisierelor Cookies de la serviciile de reclama, poti folosi urmatoarele link-uri:

Dezabonare de la reclamele Facebook –https://www.facebook.com/help/146952742043748
Dezabonare de la reclamele Adwords – https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en
Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Prin stergerea fisierelor Cookies poti pierde accesul la anumite functionalitati si personalizari ale Site-ului Nostru.

 

8. Drepturile tale sub incidenta GDPR

Ai urmatoarele drepturi:

  • dreptul de a cere accesul, stergerea sau corectarea datelor cu caracter personal detinute de noi;
  • dreptul de a depune plangere organului superior care supervizeaza prelucrarea datelor cu caracter personal;
  • dreptul de a fi informat ce date cu caracter personal sunt procesate;
  • dreptul de a restrictiona accesul la datele cu caracter personal;
  • dretul la portabilitatea datelor cu caracter personal;
  • dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal; În cazul în care considerați că prelucrarea datelor cu caracter personal care vă vizează încalcă prevederile legale, aveți dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru a-ti exercita drepturile mentionate mai sus, contacteaza-ne prin email la adresa [email protected]