Un cartonaș galben acordat în meciul Franța-Gibraltar a fost anulat ulterior. Pe Betano toate pariurile peste/sub 2.5 cartonașe galbene au fost câștigătoare

Adaugat: noiembrie 21, 2023
Actualizat: noiembrie 21, 2023
Tipster: MRS
0 comentarii

Un cartonaș galben acordat în meciul Franța-Gibraltar a fost anulat ulterior. Pe Betano toate pariurile peste/sub 2.5 cartonașe galbene au fost câștigătoare

Partida dintre Franța și Gibraltar disputată pe 18 noiembrie în preliminariile EURO 2024 a adus un rezultat record pentru naționala ”cocoșului galic”, dar și o decizie importantă pe Betano în ceea ce privește pariurile plasate pe piața de pariere a cartonașelor galbene.

Fosta campioană mondială a tranșat disputa cu un categoric 14-0, după ce la pauză oamenii lui Didier Deschamps aveau deja 7-0 pe tabelă în partida disputată în Grupa B din preliminariile EURO 2024.

ADRIEN RABIOT, GOL, GOAL, UEFA EURO, EM, Europameisterschaft,Fussball 2024 Qualifying, France-Gibraltar 14-0 UEFA QUALIFICAZIONI EURO 2024 FRANCIA-GIBILTERRA 14-0

În pofida numărului mare de goluri, meciul disputat la Nisa între Franța și Gibraltar n-a avut oficial niciun cartonaș galben.

Singurul cartonaș contabilizat în statistica oficială a partidei rămâne roșul primit de fundașul Ethan Santos de la Gibraltar, în minutul 18.

La momentul respectiv tabela arăta deja 3-0 în favoarea gazdelor, deci nu se poate spune că eliminarea a influențat în vreun fel cursul jocului, Santos fiind chiar cel care a deschis lista marcatorilor cu autogolul din minutul 3.

În rest, dacă privim pe tabela statistică a meciului nu mai observăm vreun alt avertisment, deși în minutul 28 Lee Casciaro de la oaspeți a primit cartonașul galben pentru un henț care a dus la acordarea unui penalty pentru francezi în urma consultării arbitrajului video.

Ulterior, a doua zi după disputarea meciului, UEFA a anulat cartonașul galben acordat de arbitru lui Casciaro. Avertismentul nu mai apare în nicio referință oficială a meciului Franța – Gibraltar.

Betano, ca un gest de bunăvoință pentru jucătorii săi ținând cont de această decizie, a decis să acorde câștigătoare toate pariurile pe cartonașe galbene, spre exemplu peste/sub 2.5 cartonașe galbene.

Tipserii recomanda:  Calendarul de Craciun | Astazi - 50 rotiri FARA DEPUNERE!

Așadar, cei care au pariat pe cartonașe galbene peste/sub 2.5 la meciul dintre Franța și Gibraltar au primit pariul câștigător.

Meciul de la Nisa va rămâne în istorie ca partida care a adus cea mai mare victorie din istoria naționalei Franței și succesul cel mai categoric din istoria preliminariilor unui Campionat European. Precedentul record aparținea Germaniei în calificările pentru EURO 2008, când nemții au trecut atunci de San Marino, cu 13-0.

În plus, rareori se întâmplă ca un meci oficial la acest nivel să se încheie fără măcar un cartonaș galben acordat.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturile zilei la pariuri Vlad – Marți 12.12.2023

Pontul Zilei 11 Decembrie TURCIA Super Lig
11.12.2023 19:00

Ponturile zilei la pariuri Vladimir - Luni 11.12.2023

Biletele Zilei

Biletul zilei TUDOR – Luni 11 Decembrie 2023 – Cota 2.4 – Castig potential 720 RON

Biletul zilei BET-BUILDER LAS VEGAS – Luni 11 Decembrie - Cota 3.10 – Castig potential 310 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Luni 11 Decembrie 2023 – Cota 2.12 – Castig potential 638 RON

111 rotiri sau 30 RON - FĂRĂ DEPUNERE!