Turneul de la Indian Wells te face câștigător înainte de finalul meciului prin oferta ”Decisiv din primul set”

Adaugat: martie 7, 2023
Actualizat: martie 7, 2023
Tipster: MRS
0 comentarii

Turneul de la Indian Wells te face câștigător înainte de finalul meciului prin oferta ”Decisiv din primul set”

Considerat în mod neoficial drept al cincilea turneu de Mare Șlem din calendarul competițional, turneul de la Indian Wells a debutat luni, 6 martie, cu primele meciuri din faza calificărilor. Membrii casei de pariuri Betano pot câștiga orice meci din cadrul acestei competiții înainte de final, dacă primul set se termină 6-0 sau 6-1, prin oferta permanentă de tenis numită Decisiv din primul set”.

Tennis: BNP Paribas Open-Day 1 Mar 6, 2023 Indian Wells, CA, USA Coco Vandeweghe USA and Laura Siegemund GER play their round 1 match on stadium 3 at the BNP Paribas Open at the Indian Well Tennis Garden. Indian Wells Indian Well Tennis Garden CA USA, EDITORIAL USE ONLY PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY Copyright: xJaynexKamin-Onceax 20230306_ams_aj4_0162

Ce este oferta Decisiv din primul set?
Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la turneul de la Indian Wells și atacă la fileu cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătorul de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează că jucătorul pe care ai pariat va pierde în cele din urmă meciul.

Printre sportivele intrate în calificările de la feminin de la Indian Wells am regăsit-o și pe Elena-Gabriela Ruse, aceasta furnizând una dintre surprizele din ziua inaugurală.

Ruse (147 WTA) tocmai a adus membrilor Betano câștiguri cu oferta Decisiv în Primul Set. Românca nu a stat prea mult la discuții în primul set al disputei cu Tereza Martincova din Cehia (113 WTA și favorita 19 în calificări). Ea a tranșat primul set, cu 6-1, după doar 23 de minute, și i-a răsplătit astfel cu un pariu câștigător pe toți cei care au avut încredere în ea.

Tipserii recomanda:  Ana Bogdan revine în circuit la Miami Open contra unei jucătoare din noua generație

Astfel, dacă ai pariat pe victoria lui Ruse înaintea meciului, pariul tău a devenit automat câștigător aplicându-se regula ”Decisiv din Primul Set” oferită de Betano.

Ruse a câștigat până la urmă meciul, cu 6-1, 6-4, după ce în actul secund și-a pierdut de două ori la rând serviciul, dar s-a reglat din mers și a reușit să întoarcă rezultatul de la 0-3!

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătorul de tenis pe care l-ai ales pentru a câștiga meciul câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversarul reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis.

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoții.

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Pontul Zilei 21 Martie ANGLIA Southern League South Division
21.03.2023 21:45

Pontul Zilei 20 Martie Superliga
20.03.2023 21:00

Pontul Zilei 19 Martie Handbal Liga Campionilor
19.03.2023 15:00

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Marti 21 Martie 2023 – Cota 2.17 – Castig potential 652 RON

Biletul zilei fotbal TUDOR – Marti 21 Martie 2023 – Cota 2.92 – Castig potential 877 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Marti 21 Martie 2023 – Cota 3.23 – Castig potential 970 RON