Inchide

Strategii pariuri – Aici toate detaliile despre strategia Fibonacci

Adaugat: august 23, 2017
Actualizat: august 23, 2017
Tipster: Alyn
Categorii: Pariuri Online
0 comentarii

Strategii pariuri – Aici toate detaliile despre strategia Fibonacci

Strategia care are la baza sirul matematic Fibonacci este aplicata cu succes de multi pariori si este una din cele mai folosite 10 strategii de pariere. Citeste in continuare acest material pentru ca vei afla toate detaliile care fac referire la aceasa strategie de pariere. Strategii pariuri – Aici toate detaliile despre strategia Fibonacci.

Formula matematica a strategiei Fibonacci!

Sirul Fibonacci incepe cu numarul 1 si continua cu numere formate din suma precedentelor doua numere.

Exemplu: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 etc.

Cum se aplica sirul Fibonacci la pariuri – Click AICI sa vezi un exemplu concret!

Aplicarea in pariuri este destul de simpla. Se incepe de la o unitate si dupa fiecare pariu pierdut miza este crescuta conform sirului. In momentul in care se castiga un pariu se reincepe de la o unitate.

Sirul Fibonacci are eficienta maxima daca se aplica pe cote de aproximativ 3. Pot fi jucate si cote mai mari, dar riscul de a castiga un astfel de bilet este mai mic si ar trebui evitate astfel de situatii.

De cat buget ai nevoie pentru a aplica sirul Fibonacci la pariuri!

La aceasta strategie valoarea unei unitati este stabilita de fiecare parior. Ideal ar fi ca aceasta sa fie suficienta pentru a acoperi din banca avuta la dispozitie macar 8-9 pasi. De ce atat de multi? Simplu, pentru ca strategia este aplicata in special pe pariuri cu cota minima 3 si in acest caz pot exista momente in care se poate ajunge chiar si la 8-9 pariuri pierdute consecutiv de cota 3.

Tipserii recomanda:  Calendarul de Craciun de la Betano vine in luna decembrie, zilnic, cu cate o surpriza. ASTAZI: free bet de 25 RON la pariuri!

In plus ar mai fi nevoie si de o suma de rezerva, pentru ca in cazul nefericit in care ajungi la o miza foarte mari sa-ti poti asuma pierderile si sa ai bani la dispozitie pentru a o lua de la capat.

Strategii pariuri – Aici toate detaliile despre strategia Fibonacci

Deschide de pe acest link un cont la Netbet si vei primi bonus pana la 450 RON pe care sa-i folosesti pentru a aplica aceasta strategie!

Exemplu concret de aplicare a sirului Fibonacci in pariuri!

Presupunem ca ai ales ca unitatea sa fie de 10 RON si ca ajungi la 4 pariuri la rand pierdute.

Pas 1: Miza 10 RON x cota 3 – pariu pierdut -10 RON
Pas 2: Miza 10 RON x cota 3 – pariu pierdut -20 RON
Pas 3: Miza 20 RON x cota 3 – pariu pierdut -40 RON
Pas 4: Miza 40 RON x cota 3 – pariu pierdut -80 RON
Pas 5: Miza 80 RON x cota 3 – pariu castigat; castig 240 RON, profit 80 RON
Pas 1: se reincepe de la 10 RON

Tipuri de pariuri pentru aplicarea strategiei bazate pe Sirul Fibonacci

Teoretic strategia poate fi aplicata pe orice tip de pariu. De exemplu poti juca biletul zilei cu o cota finala de 3-4 aplicand acest sir. Sau poti alege o echipa care remizeaza rar si sa pariezi pe egalul ei de fiecare data cand joaca. In acest caz ai dezavantajul ca va trebui sa astepti, in general, cate o saptamana pana plasezi urmatorul pariu.

Mai poti aplica sirul Fibonacci si la pariurile live pe tenis. Acest lucru poate fi facut la meciuri oarecum dezechilibrate din tenisul feminin, in special, mizand pe break-ul facut de outsidera. Nu trebuie insa alese meciuri foarte dezechilibrate deoarece sunt sanse mari sa nu se produca nici macar un break de catre jucatoarea care are a doua sansa.

Tipserii recomanda:  Ia un dar din Calendarul de Craciun Casa Pariurilor. ASTAZI: multiplicator de cotă 20% pe meciurile din Liga Campionilor!

Strategii pariuri – Aici toate detaliile despre strategia Fibonacci

Nu exista asadar o regula de aplicare in ciuda faptului ca pariurile pe egaluri sunt cele mai recomandate de catre specialisti. Eu cred ca fiecare o poate adapta pe ce tipuri de pariuri doreste, ceea ce reprezinta un plus al strategiei.

Cat de eficienta este aceasta strategie!

Sa fiu sincer n-as recomanda-o pe termen lung, ci mai degraba pe termen scurt. Aplicand-o constant exista marele risc ca la un moment dat sa ajungi la 8-9 pariuri ratate la rand, suma de bani pierduta va fi mare si ulterior va fi destul de dificil de recuperat pierderile. Acesta este unul din punctele negative ale strategiei.

Poti folosi progresia sirului Fibonacci pentru a elibera bonusuri la pariuri. De exemplu daca vei deschide cont la agentia de pariuri online Maxbet si vei depune prima data 900 RON vei primi bonus tot 900 RON. Astfel vei avea 1.800 RON pentru a incepe strategia si, teoretic, vei reusi sa faci rulajul bonusului destul de usor. Acesta este unul din punctele pozitive aduse de strategie.

Poate fi aplicat sirul Fibonacci si la agentiile stradale?

Teoretic da, practic insa nu mai este la fel de eficienta, ba din contra. Daca alegi sa aplici strategia la una din casele de pariuri online recomandate de pontul-zilei.com castigul in cazul in care ajungi sa castigi pasul 5 va fi cel prezentat de mine putin mai sus.

In schimb, daca vei folosi aceasta progresie la o agentie stradala atunci cand vei castiga pasul 5 (miza 80 RON) profitul net va fi de 226 RON. Vorbim despre o diferenta de 14 RON atunci cand aplicam strategia la mize apropiate de cele minime. Diferentele ar fi mult mai evidente daca la mizele din exemplul de mai sus am mai adauga un 0 in “coada”.

Tipserii recomanda:  Decembrie plin de cadouri in Super Calendarul SuperBet! Astazi: bonus sport!

Inregistreaza-te de pe acest link si aplica strategia Fibonacci cu un bonus de pana la 500 RON!

Strategii pariuri – Aici toate detaliile despre strategia Fibonacci

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Salzburg vs Sevilla fotbal 8 decembrie 2021 UEFA Champions League
08.12.2021 22:00

Ponturi Atalanta vs Villarreal fotbal 8 decembrie 2021 UEFA Champions League
08.12.2021 22:00

Ponturi Zenit vs Chelsea fotbal 8 decembrie 2021 UEFA Champions League
08.12.2021 19:45

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Marti 07 Decembrie 2021 – Cota 2.75 – Castig potential 826 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Marti 07 Decembrie 2021 – Cota 1.96 – Castig potential 587 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Marti 07 Decembrie - Cota 2.48 – Castig potential 370 RON

50 RON fără depunere la Casa Pariurilor