Pariaza acum pe over 1.5 goluri in Supercupa Spaniei la cota 10

Pariaza acum pe over 1.5 goluri in Supercupa Spaniei la cota 10

Pariaza acum pe over 1.5 goluri in Supercupa Spaniei la cota 10

Dupa duelul de la International Champions Cup, acolo unde Real Madrid si Barcelona s-au intalnit intr-un joc amical castigat de catalani cu 3-2, iata ca a venit momentul ca cele doua sa-si dea intalnire si in primul “El Clasico” oficial din noul sezon competitional. Pariaza acum pe over 1.5 goluri in Supercupa Spaniei la cota 10.

Sigur nu ar trebui sa ratezi si:


Pariaza Aici la cota 10 pe o victorie a celor de la FCSB

Ai Aici cota 10 pentru victoria lui Man. United cu West Ham

Pariaza Aici pe succesul celor de la Liverpool cu Watford la cota 10


Asadar, Barcelona si Real Madrid se vor intalni, duminica, in Supercupa Spaniei, iar NetBet, una dintre cele mai bune agentii de pariuri online din Romania, a pregatit o super cota de 10, pentru jucatorii care inca nu au un cont de parior NetBet, pentru “Peste 1.5 goluri marcate” in “El Clasico” de duminica.

  • Pariaza apoi, Pre-Live, la cota normala pe “Over 1.5 goluri marcate in meciul Barcelona vs Real Madrid. 40 RON din miza vor fi multiplicati cu cota imbunatita – Adica cea de 10.0!
  • Daca in meci se vor marca peste 1.5 goluri, greu de crezut ca nu se vor marca macar 2 goluri in Supercupa Spaniei, iar tu ai mizat acest pariu, NetBet va adauga in contul tau castigurile suplimentare in maxim 48 de ore.
  • In cazul in care pariul tau nu va fi castigator, adica nu se vor marca macar 2 goluri, nu vei pierde nimic, ba din contra, NetBet iti va oferi sub forma de BONUS, dublul sumei pariate. Adica 80 de RON, daca alegi sa plasezi pariul maxim acceptat ( 40 RON ).

Mult succes!

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *