Inchide

Vezi aici tipuri de sisteme complexe la pariuri sportive

Adaugat: august 22, 2017
Actualizat: decembrie 18, 2019
Categorii: Pariuri Online
0 comentarii

Sistemele de joc la pariuri sportive sunt combinatii cu ajutorul carora putem castiga chiar si daca nu ies toate pronosticurile de pe bilet. Atunci cand joci sisteme la pariuri trebuie sa ai grija si la cote deoarece multi pariori au castigat de-a lungul timpului mai putin decat au pariat jucand sisteme pe cote mici. Indicat ar fi la un pariu tip sistem sa ai pe bilet cote de cel putin 1.80, exceptie facand sistemele cu baza, la care bazele pot avea cote mai mici. Vezi aici tipuri de sisteme complexe la pariuri sportive.

Joacă sisteme complexe la Betfair – cea mai mare casă de pariuri din lume!

BONUS: Până la 550 lei bonus de bun venit

Ce sunt sistemele complexe la pariuri sportive?

Avem 2 tipuri de sisteme mari si late la pariurile online. Sistemele clasice, precum 2 din 3, 4 din 6, 12 din 15 etc si sistemele complexe. Primele sunt destul de clare, alegi practic cate din evenimentele alese să le poți pierde si daca esti multumit atat de castigul minim posibil, cat si de cel maxim atunci plasezi pariuri si astepti deznodamantul. Pe langa acestea exista insa si sisteme mai complexe de pariere, care necesita mult mai multa investigatie, tenacitate si de multe ori, da, un buget consistent pentru a le putea sustine pe termen mediu si lung. In acest articol iti voi spune care sunt aceste sisteme complexe pe care le gasesti doar la casele de pariuri online.

Tipuri de sisteme complexe la pariuri sportive

Sistem patent – pe un bilet care cuprinde 3 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 7 pariuri, astfel: cate un pariu single pentru fiecare pronostic, 3 pariuri combinate de 2 si un pariu combinat de 3. Se castiga daca cel putin unul din cele 3 pronosticuri va fi castigator.

Sistem Trixie – pe un bilet care cuprinde 3 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 4 pariuri, astfel: 3 pariuri combinate de 2 si un pariu combinat de 3. Se castiga daca cel putin 2 din cele 3 pronosticuri vor fi castigatoare.

sistem trixie pariuri

Sistem Yankee – pe un bilet care cuprinde 4 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 11 pariuri, astfel: 6 pariuri combinate de cate 2, 4 pariuri combinate de 3 si un pariu combinat de 4. Se castiga daca cel putin 2 pronosticuri din 4 vor fi castigatoare.

Tipserii recomanda:  Calendarul Unibet in luna sarbatorilor! Surprize zilnice in Decembrie! Astazi: castiga un tricou PSG cu autograf!

sistem yankee pariuri

Sistem Lucky 15 – pe un bilet care cuprinde 4 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 15 pariuri, astfel: cate un pariu single pentru fiecare pronostic, 6 pariuri combinate de cate 2, 4 pariuri combinate de 3 si un pariu combinat de 4. Se castiga daca cel putin un pronostic din 4 va fi castigator.

Click AICI si incepe sa pariezi la BETANO cu un super bonus de bun venit!

BONUS: Bonus până la 500 RON!

Sistem canadian – pe un bilet care cuprinde 5 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 26 de pariuri, astfel: 10 pariuri combinate de 2, 10 pariuri combinate de 3, 5 pariuri combinate de 4 si un pariu combinat de 5. Se castiga daca cel putin 2 din cele 5 pronosticuri vor fi castigatoare.

sistem canadian pariuri

Sistemul 1-3-2-6  – L-am analizat și în alt text de pe acest site (și poți citi mai multe cu un click aici), la capitoul strategii, dar poate fi considerat și un sistem. Este o mini-formula in 4 pasi prin care un jucator incearca sa castige la pariuri sportive pe termen lung. Este vorba despre setarea si respectarea unor reguli stricte, astfel incat sa se reduca hazardul cat mai mult cu putinta. La strategia 1-3-2-6 e nevoie de rabdare, tarie de caracter si un buget flexibil care sa-ti permita sa continui sau sa reiei jocul si dupa ce s-a rupt lantul si ai pierdut. Practic, strategia 1-3-2-6 inseamna ca iti stabilesti o valoare a fiecarei unitati din cele 4 in functie de banca avuta la dispozitie. Dupa fiecare pariu pierdut se reincepe de la pasul 1, la fel cum de fiecare data cand se ajunge la final (este castigat inclusiv pasul 4) se reincepe de la pasul 1.

Alege să pariezi la NetBet și bucura-te de bonus!

BONUS: 100% pana la 500 RON

Exemple de sisteme complexe la pariuri sportive

Sistemul Outsiderilor – este un sistem în care stabilești profitul dorit, meciul și cota la care te-ai oprit și lași la final miza, pe care o ajustezi in functie de primele criterii. Se numeste al outsiderelor pentru ca se pariaza pe echipele care vin dupa rezultate slabe si care au sanse cote mari la victorie.

Tipserii recomanda:  Decembrie plin de cadouri in Super Calendarul SuperBet! Astazi: bonus sport!

Sistemul scorului par – este acel sistem in care se pariaza pe numarul total de goluri. Asa cum ii spune si numele, acesta trebuie sa fie par (0, 2, 4, 6, 8, etc). Ideea este ca de fiecare data cand nu iese se continua parierea marind miza dupa ce o inmultim pe precedenta cu 2,2, astfel incat atunci cand vom castiga vom avea un profit sigur.

Sistemul 4 Frank Belanger – este un sistem în care de asemenea ne tinem de un pariu cu o cota in jur de 2 al aceleiasi echipe si ajustand miza, oarecum ca la sistemul precedent, cel cu scorul par. Singura diferenta este aici de buget. Asta pentru ca la sistemul complex de pariere 4 Frank Belanger miza crește rapid si e nevoie de o bancă generoasa pentru a putea sustine in timp mediu si lung pariul, pana la profit. La sistemul 4 Frank Belanger miza creste in doar 8 pasi, de la X, 2X, 3X, 5X, 8X, 14X, 23X pana la 39X.

Sistemul minutului următorului gol – functioneaza cumva similar cu cele doua de mai sus, adica se bazeaza pe marirea mizei proportional pana cand pariul este castigator. Singura diferenta este ca vorbim despre un interval de 15 minute ales pentru marcarea unui gol. Astfel, daca pariem ca se va marca in intervalul 1-15 si nu se intampla asta, atunci dublam miza si punem ca se marcheaza in intervalul 15.30, si tot asa. Daca detii un buget confortabil, incepi cu miza mare si meciul nu se termina 0-0 atuci cu siguranta la final lui vei avea un profit bun. La acest tip de sistem poti sa incepi parierea in orice moment, dar e clar ca va trebuie sa joic LIVE pentru a resepcta strategia.

sistem minutul urmatorului gol pariuri

Sistem Lucky 31 – pe un bilet care cuprinde 5 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 31 de pariuri, astfel: cate un pariu single pentru fiecare pronostic, 10 pariuri combinate de 2, 10 pariuri combinate de 3, 5 pariuri combinate de 4 si un pariu combinat de 5. Se castiga daca cel putin unul din cele 5 pronosticuri va fi castigator.

Tipserii recomanda:  Calendarul de Craciun de la Betano vine in luna decembrie, zilnic, cu cate o surpriza. ASTAZI: free bet de 25 RON la pariuri!

Sistem Heinz – pe un bilet format din 6 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 57 de pariuri, astfel: 15 pariuri combinate de 2, 20 de pariuri combinate de 3, 15 pariuri combinate de 4, 6 pariuri combinate de 5 si un pariu combinat de 6. Se castiga daca cel putin 2 din cele 6 pronosticuri vor fi castigatoare.

Click pe BUTON si pariaza la UNIBET alaturi de mii de jucatori profesionisti!

BONUS: 100% pana la 300 RON

Sistem Lucky 63 – pe un bilet format din 6 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 63 de pariuri, astfel: cate un pariu single pentru fiecare pronostic, 15 pariuri combinate de 2, 20 de pariuri combinate de 3, 15 pariuri combinate de 4, 6 pariuri combinate de 5 si un pariu combinat de 6. Se castiga daca cel putin unul din cele 6 pronosticuri va fi castigator.

Sistem Super Heinz – pe un bilet format din 7 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 120 de pariuri, astfel: 21 de pariuri combinate de 2, 35 de pariuri combinate de 3, 35 de pariuri combinate de 4, 21 de pariuri combinate de 5, 7 pariuri combinate de 6 si un pariu combinat de 7. Se castiga daca cel putin 2 din cele 7 pronosticuri vor fi castigatoare.

Sistem Goliath – pe un bilet care cuprinde 8 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 247 de pariuri, astfel: 28 de pariuri combinate de 2, 56 de pariuri combinate de 3, 70 de pariuri combinate de 4, 56 de pariuri combinate de 5, 28 de pariuri combinate de 6, 8 pariuri combinate de 7 si un pariu combinat de 8. Se castiga daca cel putin 2 din cele 8 pronosticuri vor fi castigatoare.

Case de pariuri la care poți juca sisteme complexe

Majoritatea caselor de pariuri online oferă jucatorilor posibilitatea de a paria diverse sisteme complexe. Unibet, Betano, Winnmasters sau Efbet sunt doar cateva dintre acestea, care sunt su foarte populare. Atentie, o oferta foarte buna la pariurile sportive si de asemenea cu posibilitatea de a juca foarte multe sisteme complexe le au si casele de pariuri de cartier, dar cu operatiuni si in online. E cazul Superbet, Fortuna sau Casa Pariurilor, case de pariuri cu pretentii si care pot satisface un parior care doreste sa iasa din zona clasica a pariurilor sportive si sa intre intr-o zona mai profi si mai putin cunoscuta.

VEZI AICI topul celor mai bune case
de pariuri ONLINE!

Parerile, comentariile si discutiile despre acest meci.

Lasa mai jos si tu un pont (pronostic) despre acest meci sau orice alt lucru care crezi ca meritaaflat despre meciul vs

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Inscrie-te mai jos pentru a primi zilnic cele mai tari ponturi si bilete la pariuri sportive.

 

Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistenta.

 

+ Licenta

Site licentiat ONJN prin decizia nr.859/28.04.2016. Pariurile NU constituie o sursa sigura de castig, ci o forma de entertainment. Siteul pontul-zilei.com se adreseaza EXCLUSIV persoanelor peste 18 ani. Daca nu ai inca 18 ani, te rugam sa parasaesti acest site. Daca simti ca pierzi controlul in ceea ce priveste pariurile sau jocurile de noroc, adreseaza-te site-urilor specializate pentru asistentax.

 

 

Alatura-te gropului nostru de Facebook

 

Inscrie-te Acum

 

 

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

invarte ruleta si castiga

Completeaza campurile de mai jos, invarte ruleta si vei primi pe mail premiul.

Ponturile Zilei

Ponturi Zenit vs Chelsea fotbal 8 decembrie 2021 UEFA Champions League
08.12.2021 19:45

Ponturi Juventus vs Malmo fotbal 8 noiembrie 2021 UEFA Champions League
08.12.2021 19:45

Ponturi Manchester United vs Young Boys fotbal 8 decembrie 2021 Liga Campionilor
08.12.2021 22:00

Biletele Zilei

Biletul zilei tenis ERC – Marti 07 Decembrie 2021 – Cota 2.75 – Castig potential 826 RON

Biletul zilei fotbal ERC – Marti 07 Decembrie 2021 – Cota 1.96 – Castig potential 587 RON

Biletul zilei fotbal MRS – Marti 07 Decembrie - Cota 2.48 – Castig potential 370 RON

50 RON fără depunere la Casa Pariurilor